Podcast 13 × 03: Acara Apple tanggal 14 September

Podcast apel

Minggu iki, kita kaget "utawa ora" karo undhangan menyang acara Apple ing wulan September, ing dina sing padha urip #podcastApple. Ing episode wingi kita ngobrol dawa babagan kabar manawa Apple bisa ngluncurake ing acara iki. Seminggu wis diwiwiti kanthi rebound gosip babagan presentasi lan tanggal iki, pungkasane dikonfirmasi.

Saiki kita mung kudu ngenteni dina-dina iki nganti Selasa tanggal 14 kanggo ndeleng kabar sing diwenehake Apple, ing kasus apa wae desas desus lan bocor bakal tetep minggu iki. Saiki kita bareng karo episode wingi, Selasa mbesuk kita bakal langsung siaran siaran iPhone 13 lan sisa produk.

Iki link kanggo sampeyan ngetik saluran YouTube kita lan sampeyan bisa ngetutake kita ing episode sabanjure kanthi langsung utawa sampeyan bisa seneng podcast sing diterbitake ing iTunes kanggo rungokake kapan lan ing endi sing dikarepake. Yen sampeyan duwe pitakon utawa saran lan sampeyan mikir bisa menehi komentar ing podcast, sampeyan bisa nindakake langsung liwat obrolan sing kasedhiya ing YouTube, nggunakake hashtag #podcastapple ing Twitter utawa saka saluran Telegram kita Perlu dielingi manawa gratis kanggo kabeh wong lan ana akeh wong liyane.

Lan maneh, kita kudu matur nuwun marang kabeh wong sing ana ing perusahaan iki sing wis diwasaPangguna saya akeh sing ketemu kanthi langsung lan sampeyan takon langsung babagan arus teknologi Apple, produk lan uga masalah liyane sing ora ana gandhengane karo Apple. Kanggo tim kasebut pancen seneng kanggo nuduhake kabeh pengalaman lan ngerti sampeyanMuga-muga komunitas pangguna iki terus saya gedhe saben dina.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.