Acara 20 April, nganyari Paralel, lan liya-liyane. Paling minggu suwene aku saka Mac

Aku saka mac

Seminggu penting kanggo pangguna lan Apple sawise pengumuman resmi Acara "Spring Loaded" kanggo tanggal 20 April ngarep. Minggu iki, kita mulai kuwat karo bocor saka Apple dhewe, liwat Siri, sing mesthine ngumumake acara kanggo tanggal 20. Banjur, Apple resmi negesake presentasi kasebut. Kepiye minggu ngluwihi konfirmasi resmi acara iki, kita duwe akeh warta liyane babagan Aku saka Mac. Saiki kanthi tenang (kaya sing diarani lagu musim panas sing populer) kita bakal ndeleng sawetara.

Kita miwiti ringkesan minggu iki kanthi pitakon manawa saiki wayahe pas kanggo tuku Mac. Ing wektu iki, dadi angel banget tuku peralatan kasebut amarga ana ramalan nganyari maneh kanggo taun iki nanging kaya sing biasane kita ucapake bakal gumantung ing saben pangguna lan kabutuhan pribadi.

acara

Kita ora bisa nglalekake konfirmasi resmi dening Apple acara kasebut tanggal 20 April. Warta iki mesthine minangka minggu paling apik banget lan kabeh kita ngenteni Apple kaget karo sawetara produk menarik ing acara kasebut.

Versi paling anyar saka piranti lunak Paralel wis kompatibel karo kabeh Mac kanthi prosesor M1. Piranti lunak iki ngidini kita nggunakake Windows ing MacBook kanthi cara sing gampang lan efisien, saliyane Kanthi tekane prosesor M1, fluiditas ing sistem operasi Microsoft luwih bisa dibuktekake.

Apple Car

Kanggo ngrampungake LG kaget karo desas-desus sing jarene bisa dadi pabrikan utawa luwih seneng melu proyek Apple Car. Ing pangertene iki, warta liyane babagan LG sing mengaruhi divisi seluler yaiku warta, lan yaiku LG ndamel pabrikan smartphone minggu iki uga


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.