Adobe Premiere Pro wis mlaku kanthi asli ing Apple Silicon

Ranaut

Kepiye cara liya, akhire Adobe Premiere Pro wis lumaku liwat neuron prosesor M1 anyar Apple. Piranti lunak editing video sing regane uyah kudu nggunakake fitur saka prosesor ARM Apple, lan Adobe uga wis nindakake.

Dadi sawise nem wulan nyoba versi beta, Adobe pungkasane nerbitake versi anyar saka Adobe Premiere Pro "recode" kanggo mbukak kanthi asli ing Apple Silicon anyar, lan mula bisa nggunakake M1 kanthi potensial lengkap.

Adobe mung ngumumake manawa editor video Premiere Pro pungkasane bisa digunakake kanthi asli ing Apple Silicons kanthi performa nganti 80% luwih cepet tinimbang Mac adhedhasar Intel, sawise luwih saka nem wulan uji coba tahap ing beta.

Saiki 80% luwih cepet ing Apple Silicon

Nganyari iki uga kalebu dhukungan M1 kanggo Media Encoder lan Character Animator. Nalika Premiere Rush lan Audisi nampa dhukungan kanggo M1, ing wulan April lan Mei, sawise Efek dijadwalake nampa beta umum kanggo Apple Silicons ing pungkasan taun iki.

Kanthi Adobe Premiere Pro versi 15.4 anyar iki, kajaba kompatibilitas karo Apple Silicon, uga nggawa kemampuan teks lan grafis anyar kanggo menehi narator alat kreatif nalika nggawe judhul lan subtitle.

Fitur anyar sing diluncurake saiki yaiku Speech to Text. Miturut Adobe, fitur iki "menehi kreator kabeh alat sing dibutuhake kanggo nggawe video caption standar anyar."

Panggunaan "Speech to Text" lan alur kerja subtitle anyar ing Premiere Pro nyuda wektu sing dibutuhake kanggo nggawe transkrip lan subtitle kanggo video 5 menit kanthi 75%, ngirit editor udakara 52 menit.

Adobe uga nggawa cara anyar kanggo nggoleki lan navigasi rekaman video. Contone, sampeyan bisa ngeklik kaping pindho tembung ing panel Teks lan playhead pindhah menyang posisi kasebut ing timeline Pro Premiere. "Pidato menyang Teks" kalebu dhukungan kanggo 13 basa lan kasedhiya kanthi langganan kanggo Premiere Pro utawa Creative Cloud Kabeh Aplikasi tanpa biaya tambahan.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.