Adobe Premiere Rush saiki wis kompatibel karo Apple M1

Premiere Pro lan Sawise Efek dianyari kanggo macOS

Adobe nerbitake update utama kanggo Premiere Rush wingi, nambah kompatibilitas lengkap karo chip M1, bebarengan karo serangkaian pembaruan cilik kanggo Premiere Rush lan Premiere Pro. Versi anyar iki kasedhiya sawetara dina sawise diluncurake beta Illustrator pisanan uga kanggo Apple Silicon.

Premiere Rush minangka aplikasi saka editing video adobe dirancang kanggo nggampangake kreativitas lan minangka alternatif kanggo Apple Final Cut Pro. Nganyari anyar kanggo Premiere Rush iki nambah kacepetan lan optimalisasi ing komputer desktop nggunakake chip M1.

Saliyane, Premiere Pro yaiku kalebu pratinjau Lumetri dinamis. Pratelan Lumetri saiki nampilake pigura saka urutan saiki, lan gambar cilik prasetel Lumetri ing panel efek nganyari kanthi dinamis, menehi pratinjau prasetel.

Premiere Rush kanggo iOS uga wis dianyari kalebu menu konteks anyar ing timeline. Pangguna saiki bisa nutul klip video ing garis wektu kanggo nggawe menu konteks kanggo pamisah, duplikat, utawa mbusak klip. Kajaba iku, pangguna bisa muter klip video nganggo audio kanggo misahake klip audio saka video kasebut.

Fungsi reset sing luwih apik uga wis ditambahake, saengga pangguna bisa nggunakake ngreset kabeh setelan warna, audio lan ngowahi.

Elinga yen prosesor M1 Apple mung kasedhiya ing MacBook Air, MacBook Pro 13 inci lan Mac mini, sanajan sabanjure April 20, bisa nggedhekake macem-macem peralatan nganggo prosesor iki kanthi arsitektur ARM.

Kanggo ndownload versi anyar iki, kita mung kudu mbukak aplikasi kasebut Adobe Creative Cloud banjur pilih versi ARM aplikasi iki kanggo didownload.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.