Afrika Selatan wis duwe sawetara bank kanthi dhukungan Apple Pay

Apple Pay

Gangguan Apple Pay ing saindenging jagad lagi kaget lan wiwit perusahaan Cupertino nyoba nyedhaki kabeh penjuru planet kasebut kanthi cepet. Ing pangertene iki, kudu dipikirake manawa ana macem-macem jinis perjanjian lan negosiasi karo bank lan kayane ora gampang kanggo ngetrapake metode pambayaran iki.

Sajrone wiwitan taun iki, dheweke ngobrol babagan tekane layanan kasebut ing Afrika Kidul arang-arang taun iki lan wiwit MacRumors gema sawetara tweet sing wis dikonfirmasi kanthi resmi manawa pelanggan Discovery, Nedbank lan Absa saiki bisa nambah kertu menyang aplikasi Wallet.

Kanthi cara iki Layanan Apple Pay resmi teka menyang afrika kidul kaya sing dikonfirmasi dening Alastair Hendricks lan pangguna liyane ing jaringan:

Ekspansi layanan iki mesthi ana sing positif banget kanggo Apple lan uga kanggo pangguna sing bisa miwiti nggunakake cara pambayaran sing aman lan dipercaya iki nganggo Mac, Apple Watch, iPhone utawa iPad. Layanan pembayaran karo Apple iki diluncurake udakara 7 taun kepungkur ing Amerika Serikat lan alon-alon berkembang ing saindenging jagad. Ora suwe iki, layanan pambayaran Apple iki teka ing Meksiko, ana desas-desus uga bakal wiwit digunakake ing Israel sawetara taun kepungkur dina iki tekane dikonfirmasi kanggo pangguna ing Afrika Kidul.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)