Ahli Apple bisa uga kelangan Program Akreditasi Office

Office 2016 Mac

Yen kita ngira yen kalem pungkasane ana hubungane karo Microsoft lan Apple kanthi adaptasi suite Office menyang platform Apple, iki iOS lan OS X, perusahaan Redmond lagi mikir apa Program Akreditasi Kantor kanggo akreditasi ahli Apple sing gegandhengan karo Mac ing Office 2016.

Kanthi cara iki, apa sing bakal ditindakake yaiku menehi prioritas kanggo sistem lan dudu kompetisi, sing mboko sithik dadi luwih penting. Kasedhiya iPad Pro anyar, siji perkara sing ngagetne kita yaiku Aplikasi kantor bakal bisa digunakake luwih apik ing iPad tinimbang lumahing, sing katon bakal ganti kanthi cepet. 

Ya ya, saka Microsoft Dheweke ngerti manawa dheweke ora kudu menehi tangan terbuka kanggo Cupertino lan dheweke, uga perbaikan penting sing dialami aplikasi Office kanggo iOS lan OS X, produk Microsoft ora bisa laris kaya Apple. 

Kantor 2016-15.18-anyar-1

Kaya sing wis dakkandhani, buktine manawa Microsoft wis mundur, yaiku Program Akreditasi Office legendaris sing dianakake saben taun lan Microsoft nglatih para profesional Apple supaya akreditasi lan bisa menehi dhukungan resmi Office ing Mac utawa iOS, dheweke digantung ing utas lan babar pisan ora jelas yen taun iki bakal kedadeyan.

Wong sing tanggung jawab Microsoft wis ngumumake sadurunge pitakon sawetara cara yaiku:

Microsoft "ngevaluasi opsi" kanggo taun iki.

Kita bakal ngerti manawa pungkasane iki ora mung satunggaling kemunduran kanggo Microsoft ing babagan manajemen Program Akreditasi Kantor lan ora ana gandhengane karo perusahaan kanthi apel sing gigitan.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)