AirPlay menyang Mac ngidini nuduhake konten menyang Mac

Iki minangka warta menarik liyane sing bisa ditindakake ing sistem operasi macOS Monterey versi anyar. Kanthi «AirPlay to Mac» pangguna bakal duwe siji opsi liyane kanggo nuduhake konten saka iPhone utawa saka iPad menyang Mac.

Biasane, pilihan iki kasedhiya ing mbalikke, yaiku sampeyan bisa bareng layar karo AirPlay ing monitor utawa TV eksternal nanging nuduhake layar Mac saka iPhone utawa iPad ora bisa ditindakake, saengga Apple nambah fungsi iki supaya sampeyan bisa nindakake.

Iki persis sing bisa kita lakoni karo fitur anyar ing macOS:

Kanthi AirPlay menyang Mac, pangguna bisa muter konten, saiki lan nuduhake meh kabeh - film, game, foto liburan utawa proyek - saka iPhone utawa iPad supaya ora katon sadurunge ing tampilan Retina hebat Mac Sistem swara hi-fi anyar ing Mac sampeyan uga tikel dadi speaker AirPlay, saengga bisa muter musik lan podcast ing Mac utawa digunakake minangka speaker sekunder kanggo nggunakake audio multi-zona.

Mesthi akeh pangguna sing seneng fungsi iki amarga duwe iMac minangka layar eksternal bisa narik kawigaten ing macem-macem cara, utamane ing lingkungan kerja utawa sanajan kita ora duwe monitor utawa televisi eksternal sing bakal nindakake AirPlay iki. Anyar anyar sing bakal ditemokake kanggo macOS versi sabanjure.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.