AirPlay tekan Google Photos supaya bisa digunakake nganggo Apple TV

Apple TV apple

Sawise maneh, kita deleng manawa Apple TV pancen luwih penting ing ruang tamu lan kabar sing arep dakkandhani saiki yaiku aplikasi Google Photos kanggo iPhone lan iPad pungkasane wis ganti cara kerjane kanthi cara saiki kita bakal bisa nggunakake protokol AirPlay karo Apple TV. 

Saiki kabeh pangguna sing duwe perpustakaan foto ing Foto Google bakal bisa ngirim foto saka fotone piranti iOS menyang Apple TV nggunakake protokol AirPlay. Mula bakal dadi asil dandan sing ana gandhengane karo kothak ireng sing dikasihi lan kanggo wong akeh bakal dadi warta apik.

Aku duwe kabeh TV Apple sing Apple wis pasang ing pasar lan kabeh mau bisa digunakake kanthi sampurna, nanging jelas yen dandan sing kalebu ing versi taun kaping papat nggawe Apple TV paling apik sing wis ana. Siri Remote lan panyimpenan internal ditambah karo sistem anyar dadi seneng digunakake. Babagan warta, kita arep ngandhani manawa sing biasane ditindakake pangguna yaiku bisa ndeleng foto sing diduweni ing méga iCloud, aku kudu tuku papan ing méga amarga Apple mung menehi 5 GB.

Akeh pangguna sing pengin duwe perpustakaan foto ing awan ora milih pilihan iCloud nanging kanggo Google, lan ing Google Foto, kita duwe pilihan kanggo nyimpen foto tanpa résolusi maksimal 16 MPx kanggo ngganti kualitas sing disetel sawetara kanggo ngontrol ruangan. 

Nganti saiki mokal kanggo ndeleng foto kasebut ing layar televisi liwat Apple TV amarga opsi AirPlay ora diaktifake. Wiwit saiki sampeyan bisa nindakake tumindak iki lan protokol kasebut wis aktif. Dadi, yen sampeyan duwe koleksi foto ing cloud Google, wiwiti nikmati ing TV nggunakake AirPlay saka piranti iOS. 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Jimmy iMac ngandika

    Aku duwe apple tv paling anyar lan kabeh potret sing dakdeleng ing apple tv karo foto app apple tv amarga yen sampeyan nuduhake potret ora entuk link ing icloud, aku mung duwe 5 gb nanging aku wis ngunggah luwih saka 15gb