AirPods 3 bakal diluncurake bebarengan karo iPhone 13 miturut Digitime

Render AirPods 3

Akeh desas desus babagan generasi kaping telu saka AirPods 3, generasi sing miturut medium Digitime, bakal resmi diluncurake ing dina sing padha karo generasi sabanjure iPhone, nomer 13. Yen kita nggatekake produksi bakal diwiwiti sawetara dina, informasi iki bisa dingerteni kanthi sampurna.

Sanajan amarga pandemi, acara presentasi iPhone 12 telat nganti Oktober, Apple arep bali menyang tanggalan sing biasane September kanggo nampilake iPhone13, generasi anyar sing bakal terus kasusun saka 4 model, sanajan model mini kasebut durung bisa sukses sing diarepake Apple.

Digitime negesake manawa panyedhiya wis diwiwiti ngirim papan sirkuit sing fleksibel kanggo AirPods generasi anyar. Ngelingi informasi iki, macem-macem sumber nuduhake manawa AirPods 3 duwe kesempatan sing apik kanggo ditampilake kanthi resmi ing acara presentasi kisaran iPhone 13 ing wulan September.

Media iki ora usaha nggawe prediksi babagan kapan dheweke bisa nggegirisi pasar, nanging yen kita mikir desas-desus liyane sing nuduhake wulan Agustus wiwit produksi, bisa uga nganti pungkasan September utawa awal Oktober, generasi anyar iki ora bakal tekan pasar.

AirPods 3 dheweke bakal nuduhake rancangan sedulure yaiku AirPods Pro, sing bakal duwe batang sing luwih cekak. Dheweke diarepake kalebu dhukungan kanggo fitur Spatial Audio Apple, kasedhiya kanggo nonton acara TV lan film (lan nalika iOS 15 teka) uga kanggo musik Dolby Atmos.

Babagan rega, iki diarepake padha karo rong generasi sadurunge lan regane 179 euro.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.