AirPods 3 lan Apple Music Hi-Fi dina Selasa, 18 Mei?

 

Render AirPods 3

Gosip babagan kemungkinan tekane AirPods 3 anyar ing wektu sing padha minangka peningkatan kualitas swara saka Apple Music isih ana. Ing kasus iki yaiku desas desus sing nyedhiyakake tekane AirPods anyar lan kualitas audio Hi-Fi ing Apple Music kanggo dina Selasa 18 Mei ngarep.

Warta babagan AirPods generasi katelu anyar teka saka kadohan lan ing kasus iki kayane bisa uga luwih cedhak tinimbang presentasi. Ora warta sing dikonfirmasi dening Apple, adoh banget lan Apple ora samesthine kanggo nganakake acara kasebut, mula bakal diluncurake ing situs web minangka update lan bakal nyebar liwat jaringan kaya biasane.

Warta / gosip asale saka tangane youtuber

Lukas miani wis tanggung jawab nuduhake warta sing sadurunge diterbitake ing AppleTrack. Mesthi wae desas-desus babagan tekane AirPod anyar kasebut teka saka kadohan lan kita ora bisa ngilangi kemungkinan apa wae amarga produk sing kudu telat banget, yaiku ing WWDC utawa luwih dhisik.

Saiki diarepake dina Selasa sabanjure tanggal 18, kita bakal ngluncurake headphone nirkabel anyar saka Apple sing bakal duwe desain sing meh padha karo AirPods Pro sing saiki, nanging tanpa bagean silikon lan tanpa batal swara aktif. Kita bakal nundha dina Selasa sabanjure babagan iki.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Jimmy iMac ngandika

    Omong kosong, dheweke bakal kaya airpod sing ngisi daya nirkabel 2 nanging minangka crita anyar, semangat, lan pungkasan.