AirPods, AirPods Max, lan AirPods Pro ora ndhukung audio lossless ing Apple Music

Logo Lossless Anyar

Wingi katon kepiye Apple siap nambah fitur anyar menyang Apple Music. Rusak utawa apa padha, audio lossless. Kebaruan sing luar biasa nggawe divisi Apple kanggo transfer lan ngrungokake musik malah luwih cedhak karo wong liya kayata Tidal. Nanging, ana warta ala: AirPods, AirPods Max, lan AirPods Pro ora ndhukung audio lossless.

Apple ngumumake yen wiwit wulan Juni, lagu-lagu Apple Music bakal kasedhiya kanggo streaming format lossless lan resolusi dhuwur, nanging lossless audio ora bakal didhukung ing AirPods, AirPods Max, utawa AirPods Pro. Apa ana sing ngerti mergo?

Audio lossless Apple dienkode dadi file codec audio lossless Apple, kanthi kualitas lossless mulai playback 16-bit 44,1 kHz nganti 24-bit 48 kHz lan puter maneh Hi-Res Lossless sing nawakake kualitas 24-bit 192 kHz. AirPods, AirPods Pro lan AirPods Max diwatesi mung ing codec Bluetooth AAC yen dipasangake karo iPhone lan ora bakal bisa streaming file lossless Apple Music. Dadi paling ora Apple wis ngonfirmasi T3.

Perusahaan wis ngonfirmasi manawa audio tanpa kerugian iki bisa dirungokake ing a iPhone, iPad, Mac utawa Apple TV. Uga dikandhakake yen ing HomePods. Kebaruan Apple iki kurang dikompres lan nawakake versi proses studio sing luwih akurat. Nyedhiyakake jangkauan dinamis sing luwih jembar kanggo njupuk detail lan realisme ing musik.

Format bermutu, lossless mbutuhake digital USB menyang konverter analog utawa peralatan sing padha, nanging bakal nyedhiyakake pengalaman swara sing paling apik. Saiki dadi sing paling apik: Ngrungokake audio lossless ing iPhone mbutuhake headphone kabel. Akeh upaya kanggo nyopot kabel banjur bali maneh. Ndeleng iku percaya.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.