AirPods Pro 2 meh ora ana sing anyar ing njaba nanging ing njero

AirPods Pro 2

Ing acara saiki, Apple pungkasane nampilake nganyari AirPods Pro. Kita wis duwe versi 2 ing antarane kita utawa sing padha, AirPods Pro 2. Ana sawetara fitur anyar ing luar negeri, nanging sawetara, ing interior, sing bakal kita deleng saiki. Pinunjul ing antarane kabeh iku kapasitas sakamenyang baterei sing wis ditambahi, kemampuan kanggo ngatur Audio Spasial lan utamane kontrol tutul.

Ing acara Apple saiki, kita bisa duwe siji bab sing jelas, sanajan perusahaan wis nganyari headphone ing model Pro, kita kudu ngelingi manawa nganyari paling sithik. Sithik wektu wis ditindakake, amarga mung sethithik wektu sing dibutuhake. Gosip sing ujar manawa pin headphone bakal dicopot durung rampung. Padha isih duwe desain padha, nanging sawetara iku owah-owahan, yen ora, kita ora bisa ngomong babagan versi 2. Ayo ndeleng apa iku:

Saiki headphone AirPods Pro 2 Wis chip H2. sing nyedhiyakake pengalaman audio sing luwih apik uga nggawe luwih stabil lan mesthi, luwih cepet lan luwih efisien. Kita terus duwe sawetara ukuran ing babagan bantalan sing penting banget, amarga iku sing cocog karo earphone ing kuping lan mulane, sing nemtokake pembatalan swara eksternal nalika digunakake. Mulane, iku penting sing milih antarane ukuran sing diwenehake dening Apple. Ukuran S, M, L.

Anyar paling gedhe yaiku baterei headphone. Iku dadi luwih gedhe lan saiki katon kaya kita bisa nggunakake nganti 30 jam terus-terusan. Iki nuduhake 33% dibandhingake karo versi 1 saka model sing padha. Kita bisa ngomong yen acara iki baterei piranti wis protagonis nyata, amarga padha wis tambah ing kabeh piranti. Minangka kanggo wektu ngisi daya, daya cepet stands metu, kang tansah migunani ing kelas piranti.

Anyar sing penting lan penasaran yaiku sing ditemokake ing kasus pangisi daya. Model anyar iki nduweni telusuran tliti sing digabungake karo speaker sing ditambahake ing sisih ngisor kanggo nemokake, masangake lan ngisi daya

Pungkasan, kita duwe rega. Bakal teka ing rega sing padha karo versi pisanan lan pesenan bisa diselehake saka 9 September lan pangiriman saka 23.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.