AirTag nemokake sepeda kanthi rampokan simulasi

Sepeda

Ora diraguhi AirTag Wis modis. Piranti Apple cilik sing bakal didol kaya hotcakes. Aku yakin. Pelacak sing dilebokake ing ekosistem "Telusuran" Apple, kanthi batere suwene setaun, lan regane 35 Euro. Mesthi sukses.

Antarane kabeh "omong kosong" sing ditindakake kanggo AirTag sing ora apik YouTube, kita nemokake video sing menarik banget. Dheweke wis simulasi nyolong sepeda, sing duwe AirTag sing ndhelik. Apa dheweke wis nemokake?

Toko sepeda pengin nyoba nyoba apa ndhelikake AirTag ing sepeda, mula bisa nemokake yen dicolong. Kanthi rega 35 Euro, sampeyan kudu mbuktekake yen efektif yen ana nyolong, lan mesthi ndhelik ing sepeda. Lan kasunyatane yaiku dheweke nemokake dheweke.

Toko kasebut diwiwiti kanthi ngonfigurasi AirTag a Sepeda, banjur kaset ing sangisore saddle ing sepeda sing diparkir ing sanjabane toko. Maling "seng di tuduh" nggawa sepedhane menyang lokasi sing ora dingerteni. Dheweke ngenteni 10 menit, cukup suwe supaya "maling" kasebut adoh saka toko, lan miwiti pencarian.

Dheweke entuk lokasi pertama 8 menit sawise dugaan rampokan kasebut, lan detik sawise 20 menit. Jarak sing cukup suwe bisa uga nuduhake kasunyatan manawa populasi kasebut sithik, mula mula sawetara masarakat lagi ana ing dalan. Salajengipun, 'maling' kasebut terus obah, dadi siji-sijine kesempatan kanggo nganyari lokasi yaiku nalika sawetara nalika sepeda liwat cukup cedhak karo sawijining lokasi. iPhone kaya arep medharake anane.

Kuku terus sawetara lokasi Dheweke bisa ngerti tujuane maling sepeda kasebut, lan tebak dalan sing bisa dipilih nalika dheweke lunga. Ing kutha sing luwih akeh pedunung, dheweke ora duwe katrampilan sing kurang bisa ngramal menyang endi tujuane maling, nanging dununge mesthi luwih tepat, amarga nemokake iPhone liyane ing dalan kasebut.

Sampeyan butuh wektu setengah jam kanggo nemokake pit sing dicolong kasebut

Lokasi nomer telu kedadeyan 26 menit sawise "rampokan", lan nomer papat ing 33 menit. Sepeda kasebut dununge ana ing area perumahan, lan dununge fisik setengah jam sawise dicolong.

Apple ora ngiklanake AirTag minangka piranti anti-nyolong, nanging mesthine bisa digunakake tanpa ana masalah. Dadi luwih saka siji sing ndhelikake yaiku sepeda, skuter utawa mobil, tanpa mangu-mangu.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.