AirTags tetep tanggal 30 April nalika dikirim

Tanggal pangiriman AirTags

Sadurunge miwiti, kita kudu ngomong kaya ngono Artikel iki wis diluncurake ing dina sing padha tanggal 23 April, yaiku dina mbukak reservasi Ing toko online Apple, saiki jam 18:00 awan ing Spanyol, reservasi AirTags iki terus nuduhake tanggal pengiriman tanggal 30 April, nalika nambahake ukiran tanggal pengiriman nganti tanggal 15 Mei 16.

Secara logis, pangguna sing maca artikel iki mengko uga bisa uga tanggal iki beda-beda. Perusahaan Cupertino katon sukses ngluncurake piranti lokator kasebut kanggo pangguna.

Pangguna sing ora tuku utawa milih reservasi Sertax iki ing wiwitan reservasi wis entuk tanggal pengiriman dina Jumuah, 30 April, mula panjaluk tambah akeh jam sawise.

Akeh kenalan sing kita takon lan akeh pangguna sing ngerti ing saluran Telegram #todoApple dheweke wis ngenteni tekane AirTags sing anyar. Ing pangertene iki, kayane piranti wis disenengi lan paling ora kanggo nyoba, akeh pangguna sing mutusake tuku. Ana piranti sing padha ing pasar, nanging sing sejatine saka Apple dheweke duwe kabeh sing dibutuhake kanggo ngunggahake kualitas bunga lan rega sing apik.

Saiki kita ngenteni piranti supaya tangane para pembeli. Umume wong-wong mau bakal nampa dina Jumuah tanggal 30 mengko lan sisane kudu ngenteni luwih suwe, nanging yen menyang Apple Store cedhak, bisa entuk. Apa sampeyan entuk duweke? Sampeyan uga kudu dikandhani yen kaping pirang-pirang tanggal pangiriman kasebut maju ing produk Apple, kanthi logis ora ing tanggal sing dijadwalake tanggal 30 April yen ora ing ngisor iki.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.