Akeh Toko Apple ora duwe stok iMac 21,5 inci

 

iMac

Selasa ngarep kita duwe sing anyar evento virtual Apple. Wiwit wulan November, mini Mac lan sawetara MacBook jaman Apple Silicon anyar wis ana ing pasar. Siji-sijine sing ilang kanggo ngrampungake katalog yaiku desktop Mac kanthi prosesor M1. Saiki, Toko Apple metu saka iMac 21,5 inci.

Dadi ora njupuk Ming-Chi Kuo kanggo ngatasi pungkasan iki, lan bisa prédhiksi kanthi kemungkinan sing bener manawa Federighi utawa salah sawijining kolega bakal nuduhake tanggal 20 April, sawise jam pitu sore ing wayah Spanyol, iMac anyar kanthi prosesor ARM.

Kabeh pilihan kanggo iMac 21,5 inci ngalami penurunan kasedhiyan ing Toko Apple ing saindenging jagad, kanthi tanggal pangiriman kanggo pesenan online pilihan sing paling dhasar luwih saka seminggu.

Umume akeh Toko Apple saiki duwe IMac Standar 21,5 inci amarga ora kasedhiya kanggo tuku langsung. Konfigurasi kelas paling dhuwur kanthi 16GB RAM lan 1TB panyimpenan Fusion Drive saiki ora kasedhiya kanggo pickup langsung, kanthi wektu timbal sing rada dawa. Preduli konfigurasi, Apple duwe limang nganti pitung dina kerja kanggo dijemput ing toko. Iki tegese dheweke ora duwe stok fisik ing toko maneh.

IMac high-end 21,5 inci kanthi tampilan 4K uga ngalami kurang kasedhiyan ing sawetara toko; Nanging, ing umume Toko Apple tetep ana ing stok. IMac paling gedhe 27 inci isih kasedhiya kaya biasane, tanpa ana masalah ing konfigurasi apa wae.

Wulan kepungkur wis kita ngandhani apel sing wis mandheg loro konfigurasi saka iMac standar 21,5-inch. Apple dikabarake nggarap desain iMac "cilik" 21,5 inci utawa 24 inci anyar kanggo nggedhekake penawaran Apple Silicon, nanging apa bakal diluncurake dina Selasa durung dingerteni. Kabeh nuduhake manawa ana.

Minggu ngarep, dina Selasa 20 April, Apple bakal nganakake acara "Spring Loaded" ing endi iPad Pro sing anyar bakal diumumake. Nanging, isih kudu dingerteni yen prosesor iMac anyar karo M1 wis siyap ditampilake. Dina Selasa kita bakal ninggalake keraguan.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.