Ana masalah mbedakake tab aktif ing Mac ing Safari 15? Coba ActiveTab

Safari 15 ing macOS

Safari ing versi 15 ora disenengi kabeh wong. Kasunyatane, sistem sing digunakake Apple kanggo ngatur tab ing versi anyar iki, meh kabeh wong ora seneng. Salah sawijining masalah gedhe yaiku carane ngatur lan ngerti tab sing aktif lan endi sing ora. Apple ngluncurake pembaruan kanggo mbenerake sawetara masalah sing wis dilaporake dening pangguna, nanging ora ana owah-owahan kasebut. Nanging bisa dipikolehi kanthi sederhana lan murah Aplikasi sing bisa digunakake minangka ekstensi browser.

Pangguna Safari anyar ora seneng banget karo cara ngatur tab aktif kanggo sing ora ana ing browser. Apple durung nindakake pangowahan ing tab shading ora ing versi beta Safari 15.1 uga ing browser eksperimen versi paling anyar Pratinjau Teknologi Safari. Nanging iki ora ateges ora ana solusine.

Kanggo pangguna lan pangembang Zhenyi Tan  sampeyan mikir yen nggunakake ekstensi Safari sing disebut AktifTab sing menehi solusi, paling ora kanggo saiki lan nganti Apple resmi bisa menehi kontribusi dhewe. Sanajan bisa uga ora nate, amarga sampeyan mikir ora ana masalah kaya ngono. Kabeh masalah babagan pirang-pirang pangguna sing ngeluh babagan shading. Bali menyang solusi sing digunakake.

ActiveTab luwih gampang ndeteksi tab aktif ing Safari ing Mac nggambar garis ing sangisore. Ana wolung warna sing bisa dipilih, lan garis ing sangisore tab bisa disesuaikan kanthi lebar antara 1 lan 7 piksel. Ekstensi paling cocog karo tata letak tab "Copot" lan "Tampilake warna ing bilah tab" dipateni ing bagean Tab ing Preferensi Safari. Zhenyi uga ngelingake manawa ActiveTab ora bakal sukses yen sampeyan duwe akeh tab ing sak jendela.

Tab aktif


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.