Podcast 13 × 05: Kamera, Batere lan layar, alasan kanggo ngganti iPhone.

Podcast apel

Ing wengi pungkasan, kita nggawe episode liyane #podcastApple, nalika mbahas sawetara alasan kenapa kita tuku model iPhone 13 anyar sing diluncurake Apple seminggu kepungkur lan akeh sing wis duwe sampeyan bakal nampa ing omah utawa malah arep golek Toko Apple.

Minggu iki kunci kanggo mayuta-yuta pangguna sing ngarep-arep dina Jumuah amarga alesan liyane ora pesta ing akhir minggu. Minggu kasebut diwiwiti karo versi anyar sistem operasi Apple kajaba macOS lan bakal dipungkasi kanthi teka mini iPhone 13 lan iPad anyar ing tangane pihak sing duwe.

Yen sampeyan pengin, sampeyan bisa ngetutake kanthi langsung saluran kita ing YouTube, utawa ngenteni sawetara jam nganti audio podcast siaran kasedhiya liwat iTunes. Yen sampeyan duwe masalah, pitakon utawa saran sing pengin dituduhake ing podcast, sampeyan bisa menehi komentar langsung liwat obrolan sing kasedhiya ing YouTube, nggunakake hashtag #podcastapple ing Twitter utawa saka saluran Telegram kita.

Kepiye wae, sing paling apik yaiku kita nggawe komunitas sing apik lan apik kanggo kabeh wong yen sampeyan menehi sumbangan wedhi karo pilihan sing kasedhiya uga yen sampeyan ngetutake kanthi nyata, sampeyan bakal bisa njupuk hadiah karo raffles sing lagi ditindakake. Kita seneng banget bisa ngobrol bareng kanca sing ngobrol babagan sing disenengi, Apple lan warta liyane minggu iki. Sampeyan ndhaptar?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.