AliveCor pengin mbusak fungsi ECG saka Apple Watch ing AS amarga pelanggaran paten

UripCor

UripCor, perusahaan sing nyedhiyakake hardware lan layanan ECG konsumen, njupuk tuntutan ukum nglanggar paten marang Apple selangkah luwih maju karo komplain menyang Komisi Perdagangan Internasional AS. Sing digoleki yaiku a larangan impor kanggo kabeh model Apple Watch sing "nglanggar"kalebu Apple Watch Series 4 lan Series 5.

Perusahaan AliveCor wis miwiti prosedur sing dibutuhake kanggo njaluk impor kabeh model sing dilarang nglanggar paten ECG sampeyan. Mangkene carane Apple Watch seri 4 lan 5 kasebut khusus. Nanging, seri 6 Apple ora kasebut, nanging iki ora ateges manawa ora kalebu mengko, minangka sesuatu sing paling logis.

AliveCor ing sawijining pernyataan ujar manawa presentasi petisi iki minangka salah sawijining langkah, yaiku UripCor yaiku menehi keputusan babagan hubungane karo apa sing diarani dening «Salinan teknologi proprietari AliveCor sing disengaja Apple«. Iki kalebu kemampuan kanggo maca ECG ing Apple Watch, lan nganalisis analisis denyut jantung.

Tuntutan ukum marang Apple diajukake ing wulan Desember. Integrasi raksasa teknologi hardware ECG lan piranti lunak dhukungan kasebut dituduh nglanggar telung paten sing cara rinci kanggo ndeteksi lan ngawasi aritmia jantung karo piranti sing bisa dipakai. Nanging panjaluk iki supaya Apple mbusak pangukuran Apple Wacth supaya luwih cepet. Lan mbebayani yen dadi apik kanggo perusahaan iki.

Aku mesthi mbela Apple Watch minangka salah sawijining piranti paling penting sing diduweni Apple amarga peran ing bidang kesehatan. Sampeyan bakal isin yen rampung ing siji masalah babagan perselisihan teknologi. Muga-muga kesepakatan digawe, yen AliveCor bener.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.