Kanggo Kabeh Manungsa bisa duwe 7 musim

Layanan streaming video Apple bakal diwiwiti tanggal 1 November ngarep kanthi sawetara seri lan episode sing wis diwartakake babagan Soy de Mac. Salah siji sing katon luwih apik tinimbang Kanggo Kabeh Manungsa, seri sing nuduhake kepiye carane wong Rusia sing pertama entuk rembulan.

Sawetara dina kepungkur, wis dikonfirmasi sing Apple wis nggarap musim kaping loro, nanging kabeh kayane nuduhake yen ora bakal dadi sing pungkasan. Miturut WIRED, sing nindakake analisis lengkap babagan petualangan anyar Apple ing jagad streaming video, seri For All Mankind bisa uga duwe masa depan sing apik banget.

Plot seri kasebut nuduhake kepiye manawa wong-wong Rusia sing pertama entuk rembulan, dudu wong Amerika balapan angkasa ora nate rampung. Seri kasebut nuduhake urip para astronot, insinyur lan kulawarga nalika nyoba ngatasi Rusia lan ngupayakake tujuan luar angkasa anyar.

Pencipta seri kasebut, Ronald D. Moore, ujar manawa ana akeh crita sing bisa ditindakake ngluwihi seri nganti pitung musim. Moore lan panulis seri kasebut mesthi eling yen seri kasebut bakal jangka panjang, lan dheweke duwe akeh bahan sing bisa disiapake supaya bisa menehi timeline wektu sing cukup kuat kanggo terus narik minat.

Nalika nerangake televisi, ora ana babar pisan dijamin. Seri bisa uga cukup kanthi siji utawa rong musim, mula ora perlu kanggo nggulung permen karet kanggo ngisi konten sing pungkasane bisa ngudhunake biji sing dipikolehi ing musim kapisan. Amarga iki layanan video streaming adhedhasar langganan, kabar apik yaiku Apple bisa terus nganti kesel utawa para kreatif nggawe ide.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.