Napa kabeh email ora katon ing Email lan kepiye cara ndandani

mail

Kadhangkala app Apple Mail ing Mac bisa uga nabrak lan aja mbukak kabeh email sing wis disimpen kanthi bener. Ing kasus kasebut, sing biasane kedadeyan yaiku layar utawa luwih becik kothak layang kosong karo loro utawa telu email ing sisih ndhuwur, sisih ngisor kosong lan ora ngemot pesen.

Akeh pangguna sing mikir yen email ilang nanging ora turu. Iki biasane kedadeyan karo Gmail, Hotmail, lsp. ora biasane kedadeyan nalika akun email Apple iCloud resmi. Dina iki kita bakal ndeleng cara ngatasi masalah iki kanthi cara sing gampang lan cepet.

Kita mung kudu nyinkronake maneh mail

Kayane dadi masalah gedhe amarga ora kabeh pesen email sing wis disimpen ing akun Gmail katon, ing aplikasi Mail ing Mac. Nanging ora ana kasunyatane Gampang banget yen kabeh email bali menyang akun lan kanggo iki, kita mung kudu nyelarasake maneh akun kasebut.

Kanggo nindakake tumindak iki, kita bakal langsung dipasang ing ndhuwur akun sing gagal, kita bakal pencet tombol tengen utawa klik kaping pindho ing Trackpad lan klik langsung ing pilihan «Nyinkronake». Sampeyan bakal bisa ndeleng kanthi otomatis kabeh email sing sampeyan duwe lan ora dimuat wis dimuat maneh, katon kaya sing dideleng ing aplikasi Gmail utawa desktop asli.

Ana sawetara pangguna sing takon alasan kenapa email kasebut ilang utawa mandheg nyinkronake kanthi otomatis lan yaiku aplikasi kasebut Apple Mail isih duwe sawetara kewan omo, isih angel diatur lan kadhang bisa uga ora mbukak email kanthi bener. Sawetara pangguna nganggep nggunakake manajer email liyane nanging mesthi bali menyang Mail kaya sing kedadeyan karo aku lan mesthine sampeyan uga ...


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.