Little America ing Apple TV +. Sepi meneng wae luwih saka tembung

Amerika Sithik

Apple TV + promosi "Little America" liwat saluran YouTube Apple. Ing video sing suwene siji setengah menit iki, dijlentrehake menyang pamirso pentinge nggawe bisu lan utamane ing bab iki kanthi jeneng sing padha. 

Protagonis nerangake kepiye episode ditindakake lan kepiye ing adegan tartamtu, kasepen lakune minangka kunci kanggo ngerteni dheweke lan seri umume.

Gambar luwih apik tinimbang sewu tembung ing "Little America"

Protagonis seri Apple TV +, Sian Heder, minangka protagonis video Apple anyar ing saluran YouTube dheweke. Argumen utamane yaiku ngandhani pemirsa pentinge adegan tartamtu.

Ing upaya promosi seri, Apple pengin nyorot pentinge sinyal visual. Pancen penting amarga iki minangka episode sing ora ana dialog antarane paraga.

Ing bab sing diarani kasepen, crita iki dicritakake babagan wanita asing sing lelungan menyang Amerika Serikat kanggo mundur rong taun meneng.

Cara sing luwih apik kanggo ngembangake episode iki tinimbang nggawe kanthi meneng. Protagonis wis ujar manawa "Iki wiwit rumangsa minangka kiasan kanggo kabeh pengalaman teka ing Amerika Serikat. "

Ora gampang banget kanggo njupuk kabeh bab tanpa nggawe dialog. Kabeh ditindakake kanthi gerakan lan kontak visual ing antarane para protagonis. Video "Little America" ​​iki bisa ditonton. lan rungokake protagonis. Ora suwe, menit lan setengah, nanging luwih saka cukup yen pengin ndeleng episode kasebut.

Yen sampeyan pengin ndeleng seri kasebut, sampeyan bakal wis ngerti manawa sampeyan kudu langganan Apple TV + kanthi biaya € 4,99 saben wulan, kajaba yen sampeyan seneng taun gratis, sing kanthi cara wis entek yen sampeyan tuku piranti sing kompatibel sawetara wulan kepungkur.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.