Anthony Boyle gabung karo pemeran Master of the Air kanggo Apple TV +

Anthony Boyle

Apple wis mikir babagan produksi Master Udhara wiwit Oktober 2019, nalika ngumumake proyek iki, sawijining proyek sing wiwit mboko sithik. Seminggu kepungkur, kita wis ngandhani babagan gabung karo pemeran seri mini iki saka Austin Butler lan Callum Turner.

Kanggo aktor kasebut, saiki kita kudu nambah Anthony Boyle, miturut apa sing dikandhakake macem-macem. Boyle misuwur amarga perane ing Z, kutha sing ilang, Tolkien y Agatha Christie: Kesucian Tragis lan bakal main dadi Panglima Crosby.

Master Udhara bakal dadi miniseri sing kedadeyan ing Perang Dunia II lan yaiku tutugan saka Sedulur getih y Pasifik, kalorone diprodhuksi dening Steven Spielberg lan Tom Hanks, sing uga dadi konco produksi iki.

Miniseri iki adhedhasar buku kanthi jeneng sing padha ditulis dening Donald L. Miller, buku sing "nderek crita sejatine lan pribadi pribadi petugas pemadam kebakaran Amerika Perang Dunia II sing nggawa perang menyang lawang Hitler."

Ing alamat kasebut, kita nemokake Cary Joji Fukunaga, sing bakal ngarahake 3 episode pisanan, dadi tugas pertama dadi direktur sawise rampung angsuran pungkasan 007 film Ora ana wektu mati.

Fukunaga ngarahake sawetara episode seri True Detective menangaké Emmy Award kanggo Direktur Pinunjul Seri Drama. Ing taun 2009 dheweke entuk penghargaan sutradara paling apik ing Festival Film Sundance kanggo film No Name.

Yen sampeyan durung duwe kesempatan kanggo ndeleng Brothers of Blood utawa The Pacific, sampeyan bisa nindakake yen sampeyan duwe langganan HBO, platform sing ngasilake seri kasebut lan menang akeh penghargaan Emmy Awards.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.