Apa anyar ing watchOS 9

watchOS 9

A sawetara jam kepungkur presentation keynote kanggo minggu saka WWDC 2022, lan carane bisa uga watchOS 9 uga wis presented, karo sawetara warta menarik.

Edisi kaping sanga saka piranti lunak Apple Watch Wis ditampilake ing acara sore iki kanthi sawetara fitur anyar, kayata bal anyar, perbaikan aplikasi latihan, riwayat fibrilasi atrium, perbaikan aplikasi turu, lan liya-liyane.

Kabeh piranti lunak piranti Apple bakal duwe versi anyar ing taun iki, lan perusahaan njupuk kauntungan saka minggu WWDC kanggo saiki, lan miwiti betas pisanan supaya pangembang bisa miwiti nyoba. watchOS 9, uga wis ngenalaken. Ayo ndeleng apa sing diterangake ing acara virtual sore iki.

New Customizable Watch Faces

Apple ngenalake kita karo papat jam tangan anyar sawetara wektu kepungkur: lunar, playtime, metropolitan y Astronomy, sing bakal kalebu ing watchOS 9. Uga tampilan jam tangan klasik kaya Utilitas, Prasaja lan Analog Aktivitas bakal dianyari karo fitur-fitur anyar. WatchOS anyar uga bakal nggawa pasuryan jam Potret anyar sing nuduhake efek jero ing foto liyane. Lan pasuryan jam tangan uga bakal duwe interaksi karo mode Fokus ing iPhone. Pangguna bakal bisa milih tampilan jam tangan sing cocog karo macem-macem profil aplikasi kasebut sing ana ing iPhone.

Training App dandan

Nganyari anyar iki uga nambah app Aku olahraga kanthi metrik lan pengalaman latihan sing luwih sugih kanggo mbantu pangguna entuk target fitness. Contone, tampilan sesi saiki nggunakake Digital Crown kanggo ngidini pangguna muter ing antarane tampilan latihan sing luwih gampang diwaca.

Apple watchOS 9 uga bakal ngidini pangguna nggawe latian adat. Latihan terstruktur iki bisa kalebu interval kerja lan istirahat. Pangguna uga bakal bisa nambah tandha anyar kayata kacepetan, daya, detak jantung lan irama sing bisa disesuaikan kanthi lengkap.

Kanggo triatlet, aplikasi Latihan saiki ndhukung jinis anyar latihan multi olahraga. Iki ngidini pangguna ngalih ing antarane urutan nglangi, mancal lan olahraga mlaku. Aplikasi nggunakake sensor gerakan kanggo ngenali pola gerakan. Nalika pangguna rampung latihan, app bakal nampilake kaca ringkesan sing didesain ulang ing aplikasi Fitness.

Kajaba iku, watchOS 9 nawakake fitur anyar kanggo pelari, kalebu luwih akeh data kanggo dilacak efisiensi stroke. Iki kalebu metrik wangun mlaku anyar kayata dawa gait, wektu kontak lemah, lan osilasi vertikal. Kabeh metrik kasebut bakal ditampilake ing ringkesan aplikasi Fitness uga ing aplikasi Kesehatan supaya formulir pangguna sing mlaku bisa didandani.

watchOS 9

Kanthi watchOS 9, bal anyar bakal teka

Aplikasi Fitness teka ing iPhone

Kanggo pangguna saka Fitness +, watchOS 9 saiki nampilake panuntun dhumateng layar saliyane pembinaan saka pelatih. Iki bakal mbantu pangguna supaya bisa ngoptimalake latihan, kalebu Intensitas kanggo HIIT, Cycling, Rowing, lan Treadmill; Stroke per Minute (SPM) kanggo Rowing; Revolutions Per Minute (RPM) kanggo Cycling; lan Incline kanggo walkers lan balapan mlayu ing treadmill.

Aplikasi Apple Fitness saiki bisa diakses sanajan tanpa Apple Watch. App bakal kasedhiya minangka bagéan saka fitur anyar saka iOS 16 ing iPhone. A anyar kanggo sing ora duwe Apple Watch.

Riwayat fibrilasi atrium

watchOS 9 bakal ngidini pangguna Apple Watch ngaktifake fitur Riwayat Fibrilasi Atrial sing disetujoni FDA lan ngakses informasi kesehatan pangguna sing penting. Data kasebut kalebu perkiraan sepira kerepe detak jantung pangguna nuduhake pratandha fibrillasi atrium (IBF).

Pangguna uga bakal bisa nampa kabar saben minggu kanggo ngerti frekuensi lan ndeleng riwayat rinci ing aplikasi Kesehatan. Iki bakal kalebu macem-macem faktor gaya urip sing mengaruhi fibrilasi atrium, kayata turu, konsumsi alkohol, lan sepira olahraga sing ditindakake sajrone seminggu.

Anyar liyane sing penting yaiku sampeyan bisa ngundhuh File PDF riwayat fibrilasi atrium lan faktor gaya urip supaya bisa dikirim menyang dhokter.

Aplikasi kanggo obat-obatan

Kanthi watchOS 9, kita uga bakal duwe aplikasi anyar sing diarani Pangobatan kanggo nglacak obat-obatan, vitamin lan suplemen diet sing ditindakake kanthi rutin. Aplikasi kasebut ngidini sampeyan nggawe dhaptar obat, nyetel jadwal lan pangeling, lan ndeleng kabeh informasi ing aplikasi Kesehatan.

Aplikasi Pangeling lan aplikasi Tanggalan uga entuk sawetara nganyari cilik. lan app kardio-mulih saiki nyedhiyakake prakiraan pemulihan jantung sawise mlaku-mlaku, mlayu, utawa latihan mendaki.

Kompatibilitas

Apple bakal ngeculake versi final watchOS 9 kanggo kabeh pangguna ing musim gugur iki minangka nganyari gratis kanggo pamilik Apple Watch. Iku bakal kasedhiya kanggo Apple Watch Series 4 lan model sing luwih anyar. Iki tegese perusahaan ngeculake dhukungan kanggo Apple Watch Series 3 lan sadurunge.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.