Apa sing anyar ing Adobe Premiere Elemen 15 kanggo mac

elemen sampul-adobe-perdana15

Dina kepungkur, kita menehi komentar babagan kabaruan saka suite Adobe kanggo ngelas lan nyunting foto ing Mac, aplikasi sing saiki nyedhiyakake layanan sing padha karo Foto kanggo Mac, nanging kanthi fungsi sing luwih maju lan ngarahake pangguna sing luwih nuntut utawa semi-profesional.

Dina iki kabeh ngomong babagan sisih liyane yen ngomong babagan gambar. Elemen Premiere Adobe 15 Bakal cocog karo iMovie Apple. Yaiku, kanthi aplikasi iki, kita bisa ngimpor video meh format apa wae, pesen ing perpustakaan kanggo nuduhake jaringan sosial utawa nindakake pangaturan sing sederhana: durasi video, transisi, cahya lan jenuh, lan liya-liyane.

Ing versi paling anyar, aplikasi video kalebu tugas otomatis, nganti saiki mung bisa dipikolehi kanthi program editing video profesional lan ilmu sing cocog. Saiki mung kanthi milih fungsi, kita bisa nyetel. Kita nerangake ing ngisor novel-novel utama babagan iki:

Kolase video: layar dipérang dadi bagean sing asimetri, ing saben bagean bisa nambah video utawa foto sing bisa diputer sekaligus, nggawe efek asli lan profesional banget, sampurna kanggo dituduhake ing jaringan sosial.

Penghapusan Kabut Otomatis: Nalika nggawe video ing alam, kamera biasane njupuk mist. Kanthi klik prasaja, kita bakal entuk gambar sing luwih landhep lan luwih resik.

Gawe gaya khusus: Warisan saka versi fotografi, kita bisa nyunting paramèter sing ana gandhengane karo cahya lan warna sawetara video sekaligus. Fitur iki ngirit akeh wektu kanthi akeh klip video.

Pas musik kanthi dawa video: nalika kita nyunting video nganggo musik. Apa aku motong video kanthi dawa musik? Fungsi anyar iki ngelawan, nggawe ulang musik sing cocog karo dawa video.

Montage film cepet: Teknologi sing digunakake ing fungsi iki ngidini sampeyan nggawe film luar biasa sajrone sawetara menit. Gunakake deteksi wajah supaya pasuryan katon penting. Bisa digunakake kanthi otomatis, momen sing kudu dieling-eling, panning lan zoom. elemen-edisi-antarmuka-adobe-perdana-elemen15

Elemen Premiere Adobe 15 Didol bareng karo Adobe Photoshop Elemen 15 kanthi rega € 151,25 lan € 110,11 kanggo siswa utawa guru.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)