Apa regane tuku MacBook Air ing taun 2018?

MacBook-Air-2018 Yen sampeyan duwe Mac lan sampeyan nganggep bakal direnovasi, bakal ana pitakon babagan Mac sing cocog kanggo kabutuhanku. Intine, kisaran Mac dipisahake ing antarane desktop utawa laptop lan yen sampeyan milih fleksibilitas laptop, ing baris pisanan duwe MacBook Pro lan MacBook, nanging Apa MacBook Air isih apik?

Mesthi wae. Macs "tuwa" sehat banget. Dina iki dheweke bener-bener bener kanggo fungsi sing akeh. Sejatine dheweke ora duwe layar paling apik ing pasar, nanging duwe akeh kaluwihan. 

Uga, sawetara pelanggan Apple pungkasan milih model sing wis dites kanthi vs. tuku model MacBook lan MacBook Pro saiki Dheweke duwe keyboard kupu kontroversial. Ninggalake layar, sing dudu retina lan desain sing kanggo sawetara bisa uga ketinggalan jaman, utamane ing layar, sisane kabeh mupangate.

MacBook Air Ukurane padha karo MacBook, nanging uga serba guna tinimbang sing terakhir. Kajaba iku, ing elemen liyane menang. Tuladhane yaiku umur batere, sing ngluwihi komputer saiki, malah MacBook Pro, sing rada gedhe bisa duwe batere luwih akeh, amarga kinerja sing luwih dhuwur dibutuhake. Batere MacBook tahan 12 jam. 

Titik liyane sing kuat saiki yaiku fleksibilitas karo jinis port. Nalika komputer saiki duwe USB-C, ing kasus iki kita duwe port USB-A lan maca kertu SD. Minangka rega, kebaruan kasebut dibayar. MacBook regane € 1500 lan MacBook Air saiki bisa didol saiki udakara luwih saka € 900. Menawi mekaten, nalika pindhah menyang perpustakaan utawa bandara, kita bisa ndeleng akeh MacBook Airs. Opo maneh Iki mesin sing sampurna kanggo pangguna sing pengin miwiti ing jagad Apple lan ora duwe alesan kanggo tuku komputer larang yen ora njupuk kauntungan mengko.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.