Apa sampeyan pengin Apple nggabungake desain iMac anyar menyang MacBook liyane?

MacBook Putih

Aku wis nampa iMac anyar sing diwenehake April kepungkur menehi saran manawa garis komputer MacBook bisa ngganti desain luwih cepet tinimbang mengko nggunakake bagean pangowahan warna anyar, pigura kosong anyar, lsp.

Ing pangertene iki, pitakonan jelas lan apa akeh pangguna sing digunakake ing pigura ireng peralatan Apple Malah ing iPhone, sanajan ana warna, perusahaan tetep nambah sisih ngarep kanthi warna ireng, nanging nalika iMac anyar teka, kabeh kayane wis ganti.

Video saka Max Tech bubar diterbitake ngomong langsung babagan kemungkinan duwe MacBook Air kanthi pigura putih, iki minangka sesuatu sing bisa pungkasan teka utawa ora. Kita nuduhake video supaya sampeyan bisa ndeleng pendapat saka saluran YouTube sing kondhang iki:

Apa sampeyan pengin MacBook Air utawa Pro kanthi bezel putih?

Ndhisiki Wangsulane aku, yaiku kanthi pribadi tanpa ndeleng model iMac anyar iki kanthi larang, bingkai putih durung bisa nggawe aku yakin. Werna bisa narik kawigaten ing sisih mburi, nanging ing ngarepe kudu ireng. Sawetara MacBooks lawas duwe sisih ngarep nganggo warna putih lan udhara sanajan abu-abu, mula ora mikir yen ngleksanakake kanthi cepet ing model MacBook anyar.

Lan kayane pancen akeh wong sing seneng desain pangowahan iki utawa luwih milih warna ing sisih ngarep MacBook. Dadi yen sampeyan pengin sampeyan bisa njawab pitakonan ing bagean komentar.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

2 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   pakewuh ngandika

    Kanthi pigura putih? Saiki ing kene cedhak. Pamit apol.

  2.   Pedro ngandika

    Bingkai kosong minangka kesalahan gedhe.
    Kejaba kasunyatan manawa ora ana pabrikan sing nggawe laptop nganggo pigura kosong, ora ana alesan kanggo nggawe. Wis kabukten manawa warna latar mburi sing peteng, ireng paling apik amarga sing paling peteng, sing menehi sensasi kontras sing paling apik.