Apple kanggo mbukak Apple Store anyar ing Los Angeles

Apple Store Los Angeles Grove

Ing taun-taun pungkasan, Apple jangkah bukaan toko anyar durung suweKajaba karo periode pandemi meh kabeh wong lumpuh, lan perusahaan sing berbasis ing Cupertino terus mbukak toko anyar ing papan sing ora duwe lan ndandani sawetara toko paling tuwa sing ora sesuai karo desain anyar Apple lan uga suda. dimensi.

Toko sabanjure sing bakal mbukak lawang bakal ing Amerika Serikat, khusus ing Los Angeles ing Grove MallMiturut Mark Gurman sing sejatine nabrak dheweke nalika mlaku-mlaku. Apple Store anyar iki dununge cedhak karo toko sing luwih lawas, sing luwih bisa dipercaya babagan warta iki, amarga Apple mbukak toko anyar sing cedhak karo toko lawas.

Miturut Gurman:

Apple Store anyar sing hebat bakal teka ing Los Angeles. Aku lunga menyang Grove Mall ing Los Angeles minggu kepungkur lan ngerteni ruang anyar raksasa sing dibangun ing sisih tengen Nordstrom. Toko sabanjure pancen dhuwur, jembar, lan diubengi karo bahan sing digunakake Apple ing tinjauan toko anyar.

Ora ana pratandha ing proyek konstruksi sing nuduhake tukang utawa toko sing bakal teka ing papan kasebut, nanging ternyata ana ing ngarep toko Apple sing wis ana, sing wis meh rong dekade ana ing papan kasebut sejatine, wis tuwa. Kancaku Joseph cepet guyon manawa toko Apple anyar.

Sanajan dheweke durung duwe kesempatan nggoleki ing toko kasebut kanggo ndeleng status konstruksi, dheweke negesake manawa dheweke wis takon ing situs konstruksi lan Dheweke negesake manawa Apple Store anyar.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.