Apple bakal nutup loop ing Apple Silicon ing pungkasan taun iki

Federighi

Kanthi gambar Craig Federighi iki mbukak Mac pisanan karo M1 saka lab Apple Park rahasia, proyek kasebut diwiwiti Silicon Apple, temtunipun paling penting ing perusahaan ing taun anyar.

Lan sajrone presentasi kasebut, wakil presiden departemen piranti lunak Apple nerangake manawa transisi kabeh Mac adhedhasar prosesor Intel menyang sing anyar kanthi arsitektur ARM, bakal suwene rong taun. Lan kabeh katon manawa tanggal kasebut bakal ditemokake, kanthi nganyari pungkasan taun iki saka Mac paling anyar kanthi chip Intel, Mac Pro.

Pembocor warta terkenal Apple, DylanDTK, wis dikirim ing akun sampeyan Twitter sing Apple plans kanggo ngrampungake sing disebut "Apple Silicon" transisi ing pungkasan taun iki. Iki nerangake manawa ing kuartal kaping papat 2022, Apple bakal ngluncurake Mac Pro anyar kanthi prosesor ARM, kanggo ngganti model saiki sing dilengkapi Intel.

Said model anyar bakal dilengkapi prosesor M-seri anyar. Iku ora bakal saka kulawarga M2, nanging M1 luwih kuat saka saiki M1 Max. bisa tahan nganti 40 intine pangolahan lan 128 intine kanggo grafis. A barbarity nyata.

Yen kita njupuk menyang akun sing perusahaan plans kanggo ngganti saiki IMac 27-inch rauh, karo prosesor Intel, kanggo Apple Silicon anyar, (bisa 32 inci) banjur mung Mac Pro bakal tetep minangka benteng pungkasan Intel ing tawaran komputer Apple.

Dadi nalika Apple paling kuat Mac nemu Makeover bali ing trimester kaping papat taun iki, project Apple Silicon bakal mandhek dadi "proyek" lan bakal dadi sajarah, wiwit owah-owahan saka Macs Apple, kabeh adhedhasar prosesor Intel, kanggo duwe kabeh karo prosesor dhewe karo arsitektur ARM wis rampung .


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)