Apple dianugerahi ing China amarga komitmen kanggo lingkungan.

Pusat Publik kanggo Riset Lingkungan China menehi Apple kanggo komitmen kanggo lingkungan

Ing sawetara dina pungkasan, China wis akeh ngomongake babagan hubungane karo perusahaan Amerika. Yen bubar sawetara Senator AS dheweke ngelingake Tim Cook lan Apple supaya luwih wani lan ora nyerahake panjaluk saka pamrentah Tiongkok, Apple wis ujar manawa pusat umum kanggo riset lingkungan ing negara Asia, wis menehi perusahaan kanggo komitmen kanggo lingkungan.

Ora umum yen Apple nampa penghargaan amarga pakaryane bisa nambah iklim ing sekitar kita. Apa sing diarani warta yaiku salah sawijining negara sing paling polusi ing planet iki yaiku ngowahi dinamika lan mikirake cara tumindake.

Lingkungan mesthi dadi target utama Apple

Apple mesthi setya banget karo lingkungan. Bahan sing digunakake kanggo nggawe piranti sampeyan, nggawe Apple Park ekologis total utawa sewa kantor sing bakal dadi bangunan paling dhuwur ing London, sing bakal dadi salah sawijining polusi paling cilik ing donya, dheweke nuduhake perusahaan kasebut, minangka perusahaan sing setya banget marang lingkungan sing kita urip.

Apple dadi perusahaan pertama sing nampa tandha Chain Green Supply Chain sing luar biasa. Penghargaan kasebut diwenehake sawise limang taun suwene dadi dhaptar calon. Apple nduweni kehadiran sing kuat lan konsisten ing China, liwat perusahaan kaya Foxconn lan Pegatron. Kanthi cara iki, Apple ngowahi perspektif sing dimengerteni China babagan lingkungan.

Apple ngurus banyu, perbaikan efisiensi energi lan inisiatif energi bersih wis dipuji. Apple wis bisa ngirit meh 95 milyar liter banyu wiwit taun 2013; Luwih saka 40% mitra manufaktur Apple wis setya nggunakake energi resik kanggo ngasilake produke; Apple uga nyebutake program efisiensi energi, diadopsi dening 67 pemasok, sing ing taun 2018 nyuda emisi gas omah kaca taunan dadi 466.000 ton.

Kanthi data kasebut, luwih becik yen penghargaan kasebut diwenehake menyang Apple. Sawetara perusahaan peduli banget karo apa sing ana ing sekitar kita.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.