Apple isih ngupayakake nggawe pusat data ing Irlandia

Pusat Data Apple

Yen dudu suling, suling. Pusat data sing arep dibangun Apple ing Irlandia menehi masalah luwih akeh tinimbang sing dianggep perusahaan berbasis Cupertino. Apple pengin nggawe pusat data, sing regane perusahaan 850 yuta euro ing sanjabane Athenry, ing County Galway, ing pesisir kulon Irlandia, nanging warga lan bisnis lokal ora cocog karo rencana perusahaan kasebut. Sawise teka-teki, Apple entuk lampu ijo sawise rapat Bord Pleanala Agustus pungkasan.

Nanging, warga lokal Allay Daly lan Sinéad Fitzpatrick wis nggawa kasus kasebut menyang Pengadilan Tinggi sing ngancam bakal ngganggu rencana Apple. sepisan maneh, kaya lapor The Iris Times. Iki bakal nundha rencana Apple paling ora 18 wulan. Miturut koran kasebut, Apple ndeleng masa depan fasilitas kasebut dadi bahaya lan bisa mundur lan mutusake nggawe pusat data iki ing panggon liya, ing njaba Irlandia.

Pusat data anyar iki bakal nyedhiyakake iTunes Store, App Store, iMessage, Maps lan Siri ing Eropa miturut siaran pers digawe dening Apple nalika ngumumake niat nggawe pusat data iki, pusat data sing bakal nggunakake energi terbarukan.

Saka 18.300 karyawan Apple duwe saindenging jagad, ing Irlandia ana luwih saka katelu, 5.500, saliyane dadi basis Apple ing Eropa Yen proyek iki pungkasane ora ditindakake, Apple ora bakal bisa tundhuk karo rencana pengambilan karyawan sing digawe sawetara wulan kepungkur menyang pamrentah Irlandia, lan dheweke yakin manawa ing taun ngarep bakal nyewa luwih saka 1.000 wong anyar. Google, Microsoft lan Amazon wis duwe pusat data ing Irlandia lan Facebook bakal enggal nglakoni.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.