Apple mbukak pusat R&D anyar ing Indonesia

jakarta-indonesia

Bocah-bocah lanang Cupertino terus ngumumake nggawe pusat riset lan pengembangan anyar ing saindenging jagad. Wulan kepungkur, kita ngumumake perjanjian sing wis digayuh Apple karo pamrentah China lan Jepang kanggo nggawe pusat R&D anyar ing negara kasebut, pusat anyar sing ditambahake menyang sing wis direncanakake sadurunge. Nanging, Kajaba iku, India uga gabung karo pirang-pirang negara sing uga bisa nemokake pusat jinis iki. Negara pungkasan sing gabung karo pirang-pirang negara sing bakal duwe pusat R&D yaiku Indonesia, kaya sing dilaporake dening media lokal.

Pusat R&D anyar iki bakal dibangun ing Jakarta, sanajan nganti wulan ngarep lokasi fasilitas ora bakal diumumake kanthi resmi. Menteri Komunikasi lan Informasi Indonesia Rudiantara negesake kabar kasebut manawa dheweke wis kerja bareng karo Apple kanggo sawetara wektu kanggo nggawe pusat R&D ing negara kasebut.

Miturut sawetara gosip, Apple kepeksa nggawe pusat jinis iki ing negara kasebut yen sampeyan pengin nggunakake jaringan LTE negara kasebut, dadi luwih saka minat saka Apple, kayane wis dadi jinis paksaan, kita ora ngerti manawa pamrentah utawa operator.

Indonesia minangka negara paling nomer papat ing saindenging jagad sawise China, India lan Amerika Serikat lan Apple ora pengin ditinggalake saka pasar gedhe kasebut, mula ora bakal kudu nggawe pusat R&D anyar sing mesthi bakal bisa entuk mupangate, nanging Aku ora mangu-mangu Akeh sing kedadeyan, sanajan ora dipikirake.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.