Apple kudu nutup Toko Apple Michigan maneh amarga pandemi kasebut

Toko Apple Apple Kudu Tutup Maneh Amarga Pandemi

Ora luwih saka setaun sawise kita diserang mungsuh cilik nanging kejem sing wis njupuk luwih saka telung yuta wong ing saindenging jagad, kahanan pandemi kayane bakal luwih apik, nanging asring banget kita ngadhepi. Ekonomi ora bisa muncul maneh kaya biasane amarga tingkat infeksi isih akeh banget. Yaiku kedadeyan ing Michigan lan amarga iku Toko Apple ing kutha kasebut kudu uga nutup rampung.

Sanajan Apple dudu salah sawijining sing paling kena pengaruh pandemi ing ekonomi, nanging Apple ora salah siji sing wis bebas. Toko Apple ing saindenging jagad iki wis suwe ditutup kanggo nyegah panyebaran Coronavirus. Sawetara mbukak, sing liyane nutup, kayane bakal ora bakal mbukak kabeh, paling ora ing siji negara. Nanging iki kedadean bubar ing Inggris. Nanging, AS kayane ora bisa nggayuh level kasebut. Michigan kudu nutup maneh.

In total ana enem poin sing adol ing kutha kasebut kudu ditutup maneh. Iki minangka langkah "sementara" amarga kahanan COVID-19 saiki ing negara kasebut. Ing Dhaptar toko Michigan konfirmasi manawa ditutup kanggo masa depan sing ora bisa diramal, tanpa pratandha kapan bakal dibukak maneh kanggo publik. "Kita njupuk langkah iki kanthi ati-ati banget nalika ngawasi kahanan kasebut lan ngarep-arep supaya tim lan pelanggan bisa bali maneh."

Sing wis janji karo dhukungan teknis utawa kudu njaluk pesen, bisa ditindakake nganti 18 April. Nanging, wiwit tanggal kasebut sampeyan ora bakal bisa tuku ing Apple yen sampeyan ana ing Michigan. Kita kudu terus sabar lan luwih penting. Muga-muga bisa rampung sedhela maneh lan bali menyang negara prepandemi.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.