Apple lagi nyiapake versi paling anyar saka Mac Pro adhedhasar Intel

Mac Pro

Kanthi kabeh renovasi sing ditemokake ing saindhenging Mac lan Apple Silicon ing mbesuk, warta iki sing dikepengini nalika ana desas desus, nuduhake manawa kanggo perusahaan Amerika ora ninggalake Intel. Dheweke wis pirang-pirang taun bareng lan angel misah saka hubungan sing cedhak. Miturut Mark Gurman saka Bloomberg, Kripik anyar Intel kanggo Mac Pro sing direnovasi ditemokake ing beta saka Xcode 13, lan wis ngonfirmasi manawa Apple lagi nyiapake versi Mac Pro adhedhasar Intel sing anyar.

Yen sampeyan biasa ing kaca, sampeyan bakal ngerti sapa Mark Gurman saka Bloomberg. Analisis lan ramalane babagan Apple biasane akurat banget. Wektu iki, kita menehi kabar angin babagan Mac Pro sing anyar lan anyar. Kayane Apple Apple ora duwe Apple kaya kita wiwit biasane. Xcode 13 beta wis negesake manawa Apple lagi nyiapake versi Mac Pro adhedhasar Intel sing anyar.

Data chip sing ditambahake ing versi beta yaiku kanggo prosesor keukur Xeon generasi kaping XNUMX Intel. Es Lake SP, sing diumumake Intel wulan April. Miturut Intel, chip nawakake "kinerja canggih, keamanan, efisiensi, lan akselerasi AI sing dipasang kanggo ngatasi beban kerja IoT lan AI sing luwih kuat."

Bloomberg ujar ing wulan Januari manawa Apple ngembangake rong versi Mac Pro anyar, siji sing dadi penerus langsung menyang Mac Pro 2019 lan liyane sing nawakake faktor wujud sing luwih cilik sing udakara separo ukuran. Apple ngupayakake transisi kabeh garis saka Mac menyang Apple Silicon lan sing paling cilik bakal duwe. Nanging bakal ana versi karo Intel.

Elinga, bisa uga Mac Pro adhedhasar Intel iki salah sawijining mesin Intel paling anyar.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)