Apple Pay nerusake ekspansi ing Jerman

Jerman Pay Jerman

Pelanggan kertu Sparkasse ing Jerman saiki bisa nggunakake layanan pambayaran Apple Pay nganggo kertu. Ing kasus iki tekane Apple Pay ing Jerman luwih alon tinimbang sing bisa dideleng Ing negara maju kayata Uni Eropa, Uni Eropa minangka salah sawijining layanan paling anyar sing kasedhiya, mula entitas sithik lan bank nambahake pilihan pambayaran kanthi metode perusahaan Cupertino iki.

Tweet saka sawetara jam kepungkur ngumumake tekane Apple Pay menyang kertu debit:

Sampeyan kudu ujar manawa akeh negara sing isih ora duwe layanan Apple Pay, mula Apple kudu ngupayakake supaya bisa nutup negosiasi karo bank lan pejabat. Layanan pembayaran Apple pancen aman, cepet lan gampang, Pramila penting manawa pangguna paling akeh bisa ngrasakake tuku, ing toko utawa langsung ing Internet.

Elinga yen sampeyan bisa mbayar kanthi online nganggo Apple Pay, nanging mesthine nalika layanan aktif ing negara kasebut lan nalika bank utawa entitas duwe wewenang. Saiki Sparkasse gabung karo dhaptar sing kasedhiya lan pangguna saka Jerman sing wis nggunakake kertu dheweke bisa nggunakake kanthi nambahake iki menyang Wallet.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.