Ing Apple, dheweke ngrayakake Hari Bumi kanthi nyumbang $ 1 kanggo saben tuku karo Apple Pay

Logo Apple Ijo

Iki dudu perkara sing anyar ing Apple, adoh banget lan sumbangan biasane bakal umum ing perusahaan Cupertino, kanggo nglawan AIDS utawa kaya ngono kanggo nglindhungi planet iki. Ing kasus iki yaiku a sumbangan sing ditindakake kanggo nganakake pahargyan Dina Bumi.

Ing kasus iki Apple Pay dadi protagonis maneh lan Apple bakal nyumbang dolar menyang Conservation International kanggo saben transaksi sing ditindakake kanthi layanan pambayaran perusahaan kasebut, ing toko utawa ing Apple Store.

Kaya dene kasus liyane, sumbangan diwatesi nganti 1 yuta dolar. Jinis operasi kasebut cenderung menehi Apple citra sing apik banget kanggo perusahaan sing prelu ngurus planet lan lingkungan.

Konservasi Internasional didedikake kanggo nglindhungi lan mesthekake manawa alam tetep bertahan, nggabungake kerja lapangan karo inovasi ing sains, kabijakan lan finansial. Konservasi Internasional mbantu mbantu nglindhungi luwih saka enem yuta kilometer persegi ing lumah lan segara ing luwih saka 70 negara ing saindenging jagad.

Jinis operasi kasebut ora kalebu biaya tambahan kanggo pelanggan, yaiku, pelanggan bakal tuku produk utawa aplikasi sampeyan lan Apple bakal tanggung jawab menehi sumbangan dolar kasebut. Iki minangka manuver sing cukup umum ing Apple kaya sing kasebut ing wiwitan artikel Lan ing kasus iki bakal diwiwiti Kamis tanggal 22 April.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.