Apple negesake manut karo Alliance for Water Stewardship

Sepisan maneh Apple nawakake warta sing ora ana gandhengane langsung karo teknologi. Kali iki kita bali kanggo ngatasi masalah ekologi ing perusahaan kasebut. Apple pengin dadi perusahaan pertama sing ora ngetokake karbon ing taun 2030 lan amarga iki kudu ngormati konsumsi banyu tawar. Pramila ketaatanipun ing Aliansi kanggo Perawatan Air (aliansi Administrasi Banyu).

Kemitraan antarane Apple lan Aliansi kanggo Perawatan Air didhasarake "Proyek Air Bersih" Apple, sing ngrencanakake ngirit sumber daya banyu tawar 156,3 yuta meter ing taun 2020, lan minangka bagean saka target Apple nggayuh 100% netralitas karbon ing kabeh wektu.

Apple pengin dadi perusahaan Ngurmati lingkungan, ora mung liwat publisitas nanging uga kasunyatan. Saiki ora mung netral karbon, nanging uga pengin ngilangi kabeh ing taun 2030. Uga duwe aliansi karo organisasi liyane sing mbantu target kasebut.

Alliance for Water Stewardship digawe kanthi ide kanggo nggawe keamanan banyu sing ndadekake masarakat, budaya, bisnis lan alam bisa ngrembaka, saiki uga mbesuk. Aliansi kasebut dibentuk dening perusahaan, LSM lan sektor publik, kanggo nggayuh kelestarian sumber daya banyu lokal kanthi nggunakake lan mromosikake kerangka kerja universal kanggo panggunaan banyu berkelanjutan.

Ing kana Apple mlebu, minangka salah sawijining perusahaan sing menehi kontribusi kanggo tujuan kasebut. Perusahaan California lan aliansi kasebut bakal terus nandur modal ing industri Tiongkok lan saindenging jagad. Taun kepungkur, jumlah mitra rantai pasokan Apple sing nampa sertifikasi Alliance for Water Stewardship mundhak saka 5 dadi 13.

Organisasi kasebut nyathet rantai pasokan Apple liwat evaluasi lengkap dening auditor independen kanggo konfirmasi manawa memenuhi standar aliansi kanggo manajemen banyu sing tanggung jawab. Xu Shenzhen, Direktur Proyek Asia-Pasifik, Alliance for Water Stewardship:

Kita seneng banget ndeleng perusahaan liyane ing rantai pasokan Apple sing melu program sertifikasi, sing nduduhake pengaruh lan kekuatan kerja sama kita karo Apple kanggo ningkatake manajemen banyu kelas dunia. Manajemen banyu sejatine dibutuhake kolaborasi lan kepemimpinan. Apple terus nambah bar kanggo awake dhewe lan perusahaan ing rantai pasokan, menehi conto kanggo kabeh industri.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.