Apple negesake manawa nggawe Street View dhewe

apple-maps-van

Sawetara wulan kepungkur dheweke wiwit nyebar foto kendharaan nganggo kamera ing ndhuwur sing akeh lan kabeh mau katon minangka duweke Apple. Dina-dina mengko kita mulai ndeleng foto liyane saka kendaraan liyane kanthi sistem kamera sing padha ing ndhuwur, kaya sing bisa dideleng ing sisih ndhuwur kiriman iki. Gosip babagan Street View dening Apple wiwit nyebar, nanging kaya biasane, Apple ora negesake utawa nolak maksud kasebut. Nanging uga diandharake manawa Apple bisa nggunakake kendharaan mandhiri.

Wulan kepungkur 9to5Mac ngumumake manawa Apple nggawe basis data peta dhewe, nambah gambar 3D ing lurung-lurung. Pungkasane Apple wis resmi konfirmasi yen dheweke lagi nggarap nggawe database gambar dalan saka kutha-kutha utama, amarga Google wis nawakake pirang-pirang taun kanthi layanan Street View. Ing situs web Apple, kita bisa maca:

Apple duwe kendaraan ing saindenging jagad sing nglumpukake data sing bakal digunakake kanggo ningkatake layanan Apple Maps. Sawetara informasi iki bakal diterbitake ing nganyari mbesuk menyang layanan Apple Maps.

Kita setya karo privasi pangguna nalika nglumpukake data iki, mula kabeh gambar sing nuduhake pelat utawa praupane wong bakal kabur ing proses kasebut sadurunge diterbitake.

Kanggo nggawe layanan peta kanthi tampilan dalan kaya sing wis dimiliki Google karo layanan Street View, aku nganggep sampah dhuwit lan sumber daya sing bisa didedikake Apple kanggo liyane. Kajaba sampeyan rencana nggawe kabeh investasi sing sampeyan bathi kanthi cara liya. Nanging wis jelas Apple ngerti kepiye lan kenapa seneng dhuwit ing layanan Peta.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.