Apple nerangake paket Apple One sing anyar

Apple Salah

Sawise presentasi Apple Watch anyar, giliran sing luwih saka paket layanan sing wis dikabarake, sing diarani Apple Salah.

Kaya-kaya ana perusahaan internet lan telephony, wiwit saiki kita bisa langganan layanan Apple ora mung kanthi individu kaya sadurunge, nanging dikelompokake kanthi beda paket, kanthi tabungan sing signifikan tinimbang yen terus karo dheweke kanthi mandiri. Ayo ndeleng rega.

Mungkin Apple wedi manawa pangguna pungkasane ora langganan Apple TV + nalika langganan gratis tahunan wiwit kadaluwarsa, lan wis ngenalake seri paket sing nyakup layanan sing beda-beda kanggo ngirit dhuwit sithik kanggo pangguna.

Paket kasebut dijenengi miturut Apple One, lan ana telu liyane. Ayo deleng:

  • individu: $ 14,95 (Apple Music, Apple TV +, Apple Arcade, lan 50GB iCloud)
  • menowo: Regane $ 19,95 (Apple Music, Apple TV +, Apple Arcade, lan 500GB iCloud
  • premier: Kanggo $ 24,95 (Apple Music, Apple TV +, Apple Arcade, News +, Fitness +, lan 2TB iCloud)

Iki minangka paket sing lagi wae ditampilake ing intine. Perlu dielingake yen kita kudu ngenteni kepiye rupane ing negara kita, amarga ing pertukaran mata uang kudu ana nambah PPN, lan ana layanan sing ora kasedhiya ing kene. Nanging yen kita ngilangi Premier, amarga ing kene kita ora duwe News + utawa Fitness +, loro sing pertama bisa dadi menarik.

Dadi ayo ngenteni Apple ngeculake paket kasebut ing negara kita kanggo ndeleng kepiye rega lan layanan sing ditawakake. Priori, paket kulawarga minangka pilihan sing cocog supaya kabeh layanan kasebut kasedhiya kanggo kabeh anggota kulawarga. Kemungkinan gedhe, minggu iki bakal dibebasake ing saben negara lan kita bisa ngerti manawa ana asil utawa ora.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.