Apple nerbitake 5 video sing ngringkes 5 dina konferensi WWDC

WWDC bakal diwiwiti tanggal 7 Juni

Sawise WWDC taun 2021 rampung, perusahaan Cupertino ngluncurake seri vVideo sing saben sesi saben dina ditampilake kanthi ringkesan banget sing kedadeyan antarane pangembang lan insinyur Apple.

Acara iki bisa dadi sing terakhir sing ditindakake Apple liwat streaming lan perusahaan wis nganggep saiki mbukak lawang media, buruh lan liya-liyane ing presentasi. Ing wayahe saiki ana video rangkuman iki lan Kita bakal weruh apa pungkasane dheweke mbukak lawang kanggo nindakake presentasi langsung utawa terusake streaming iki.

Ing kasus iki ringkesan dina WWDC yaiku ing ngisor iki wiwit dina 0 yaiku presentasi kanggo kabeh pangembang lan pangguna Apple:

Banjur diikuti karo konferensi eksklusif kanggo pangembang lan ing ngisor iki minangka kaya ing ngisor iki video sing ditampilake Animojis ing kasus iki:

Iki dudu kasus nonton kabeh presentasi utawa sesi kasebut minangka ringkesan cilik saka sing dituduhake menyang pangembang sajrone limang dina iki sawise Keynote awal. Apple saiki takon marang para pangembang manawa pengin konferensi kanggo taun ngarep luwih khas taun-taun liyane tanpa pandemi, yaiku kanthi pitulung langsung saka pasuryan. Saiki, ringkesan cilik iki kanggo kita sing durung nate weruh sesi kasebut utawa durung bisa ngetutake acara saben dinane, mula ayo seneng!


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.