Apple ngluncurake update kanggo Mac kanthi Fusion Drive ngatasi masalah karo Boot Camp

Camp Boot macOS 10.14.5

Akeh pangguna, kaya sing langganan, sing nggunakake Boot Camp ing Mac, supaya bisa duwe kaloro sistem operasi, sing ngidini kita gunakake aplikasi tartamtu kanggo saben ekosistem. Wong lanang saka Cupertino nerbitake update anyar sing ana gandhengane karo Boot Camp.

Apple nyedhiyakake update tambahan macOS Mojave kanggo kita, liwat situs web, kanggo kabeh pangguna iMac utawa Mac Mini sing duwe hard drive Fusion Drive lan ngalami masalah Boot Camp.

Kamp pelatihan

Nganyari iki ngatasi masalah sing dialami sawetara pangguna ing iMac utawa Mac Mini karo Fusion Drive nalika nyoba nggunakake Boot Camp kanggo nggawe partisi padha ora bisa. Nganyari ngemot 1.9 MB lan kasedhiya kanggo didownload liwat link iki.

Supaya bisa nginstal pembaruan iki, tim kita kudu dikelola dening macOS Mojave 10.14.5, wiwit minangka nganyari komplementer pangguna sing nginstal Fusion Drive ing komputer lan fokus mung kanggo ngrampungake masalah operasi sing wis dituduhake.

Artikel sing gegandhengan:
Mbusak partisi Windows ing Mac nganggo tuntunan BootCamp

Nganyari iki Sampeyan mung perlu nginstal yen tim duwe hard disk Fusion Drive, Hard drive Apple sing nawakake unit sing padha, bagean panyimpenan mekanik (kanggo panyimpenan data) lan bagean sing padhet (kanggo sistem operasi supaya komputer diwiwiti sawetara detik).

Hard drive Fusion Drive durung bisa dadi hard drive sampurna sing digoleki Apple nalika nggawe. Ing taun-taun pungkasan, rega unit SSD wis mudhun banget, mula tuku komputer nganggo hard drive iki, ora preduli babagan panyimpenan sing kasedhiya, ora disaranake.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.