Apple ngajak pangguna macOS Big Sur nggunakake Safari 15 ing versi beta

safari 15 beta

Kaya sing wis sampeyan ngerteni manawa sampeyan ngetutake kabar babagan Apple lan utamane Mac, manawa perusahaan Amerika ngenalake versi anyar Safari nganggo macOS Monterey. Safari 15 Beta kasedhiya yen sampeyan nyoba versi piranti lunak anyar kanggo Mac. Nanging, Apple pengin luwih maju lan menehi motivasi marang para pangguna supaya nyoba fungsi iki uga. macOS Big Sur lan Catalina.

Kanggo sawetara pangguna dheweke ora seneng banget format safari anyar ing macOS Monterey. Versi Safari 15 Beta iki bisa dicopot banjur bali menyang versi sadurunge. Akeh pangguna sing ngeluh babagan sawetara pangowahan sing wis digawe lan mula bisa uga Apple nganjurake pangguna supaya nyoba browser anyar sing anyar iki. Dheweke nyengkuyung nginstal ing macOS Big Sur lan versi Catalina, ora mung Monterey dhewe.

Elinga yen fungsi saka nyawiji bilah alamat karo garis tab, ndhelikake macem-macem tombol ing antarmuka utama. Semono uga, administrasi tab wis owah banget, sing nggawe pangguna pegel, kaya sing wis dakkandhani sadurunge.

Sampeyan wis ngerti manawa ana versi Pratinjau Teknologi Safari, versi alternatif browser web Apple sing fokus ing pangembang, amarga kalebu fitur beta sing durung kasedhiya ing versi normal Safari. Nanging, rilis Safari 15 minangka versi beta normal. Ya tenan,  kanggo pangguna program AppleSeed sing kapilih.

Sayang, ora ana cara kanggo ndhaptar program AppleSeed, amarga Apple kanthi acak milih pangguna sing bakal diundang perusahaan kanggo nyoba piranti lunak beta. Tamu bakal nampa email kanthi rincian kanggo ndownload Safari 15 beta saka Situs web AppleSeed.

Yen sampeyan salah siji sing dipilih, mangga critakake kepiye carane Lan kepiye cara versi anyar kasebut?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Torricelli ngandika

    Dina Kemis katon ing Mac yen kasedhiya nganyari update Safari. Aku nganyari lan wiwit iku ora bisa mlaku kanthi bener. Ngisi kaca nanging ujar ana masalah, muat maneh sepisan utawa kaping pindho banjur katon pesen kesalahan.
    Aku wis mbusak Cookie lan mblokir ekstensi. Aku wis mbukak kaca pribadi ... Ora tetep.
    Aku wis nginstal Safari 15.0 lan ora ana sing nulis utawa menehi kabar babagan versi Beta.