Apple nganyari bagean hadiah ing acara Dina Ibu

Dina Ibu

Tanpa anané sewulan mung kanggo Dina Ibu, Apple wis nyebutake spesial ing bagean hadiah (Hadiah) kanggo menehi saran sawetara produk saka perusahaan California sing bisa diwenehake marang ibu nalika dina sing penting.

Sanajan kanggo sawetara, Dina Ibu mung dina normal ing ngendi konsumenisme global wis bisa entuk ceruk ing kalender, nanging sejatine minangka salah sawijining perayaan sing paling jero ing masarakat modern, lan Apple wis melu lan promosi luwih saka 7 taun.

Kaca kasebut, ing acara khusus kanggo Dina Ibu tanggal 17 Mei, judhul toko hadiah kasebut minangka «Cocog kanggo Dina Ibu. Lan kanggo wong liya », kaya sing dideleng ing foto judhul.

Ing bagean khusus situs web Apple resmi iki, nyebutake promosi lan produk khusus sing bisa migunani nalika menehi hadiah kanggo ibu. Antarane, iPad Pro, Apple Watch, utawa headphone BeatsX, lan aksesoris kanggo jinis produk kayata Apple Pencil, tali anyar kanggo Watch, lsp. Kajaba iku, kita bisa ndeleng saran beda-beda gumantung karo apa sing digoleki:

  • Warta
  • Kreatif
  • Kesehatan lan Olahraga.
  • Headphone lan Speaker

Dina Ibu 2

Sanajan isih luwih awal kanggo mikir babagan dina kasebut, luwih becik taun iki bantheng ora nyekel kita lan pungkasane ora entuk hadiah sing bener. Taun kepungkur, Apple uga nerbitake pengumuman khusus kanggo dina iki minangka bagean saka koleksi "Ditembak ing iPhone". Kita bakal ndeleng apa liyane sing disedhiyakake dening wong-wong Cupertino ing taun iki.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.