Apple ngeculake update WatchOS 3.2.2 kanthi perbaikan bug lan perbaikan kinerja

Sore iki Apple ngluncurake update kanggo produk utamane. Tingkat betas mundhak ing sawetara minggu kepungkur, wiwit siji saben rong minggu dadi siji seminggu. Mung minggu kepungkur, tren kasebut mudhun, tegese pembaruan wis siyap ditampilake ing WWDC sabanjure.

Ora ana sing bisa adoh saka kasunyatan, awan iki, bebarengan karo pembaruan liyane, versi 3.2.2 saka watchOS dirilis. Wiwitane, Nganyari iki diwatesi mung kanggo perbaikan bug lan perbaikan kinerja piranti lunak umum. Elinga yen versi 3.2 ditampa kanthi warta gedhe, kayata Mode téater, sing ngidini kita ndeleng aplikasi kanthi latar mburi ireng sing elegan utawa Sirikit kanggo aplikasi. Versi 3.2. Saliyane pangowahan piranti lunak, nggawa warna anyar ing rai. Yen ndeteksi pangowahan sing penting, bakal dicritakake ing kaca iki.

Kanthi piranti lunak sing apik banget, kita kepengin bisa ndeleng apa sing disiapake dening para pria ing Apple kanggo WWDC, sing bakal bisa dingerteni sadurunge. WatchOS 4.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

2 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Omar Ortiz Garcia ngandika

    Gosip ngandhakake manawa Apple bakal bakal mbukak watchOS 4 kanggo Apple Watch nalika WWDC diwiwiti tanggal 5 Juni, apa sejatine!
    Karya apik,
    A Salam.

    1.    Omar OrtizEsUnPendejo ngandika

      WatchOS mesthi dicethakaké ana ing WWDC, bakal dadi desas desus, nanging umume kedadeyan, sadurunge menehi komentar, informasine dhewe.

      [ADMIN sing Diedit]