Apple ngembang ing Irlandia kanthi kantor anyar ing Cork

Apple mbukak kantor anyar ing Cork, Irlandia

Apple ora mung Apple Store lan Taman Apple. Perusahaan kasebut uga kalebu kabeh karyawan sing sumebar ing saindenging jagad lan sing ana ing kantor delegasi perusahaan kasebut. Ing Spanyol, Inggris, Amerika Serikat utawa Irlandia. Ora dadi masalah ing endi, nanging perusahaan butuh kantor lan manajer sing njupuk kabijakan kantor pusat menyang negara liya. Irlandia minangka salah sawijining perkara sing penting kanggo perusahaan kasebut mulane ngembangake bisnis lan kantor pusat. Saiki karo kantor anyar ing Cork.

Gabus, iku kutha paling nomer loro ing negara iki, konco Dublin, lan nomer telu ing pulau sawise Belfast. Dibangun ing kali Lee, sing kanggo garpu bagean cendhak dadi rong saluran, nggawe sawijining pulau ing endi pusat kutha kasebut munggah. Port of Cork minangka plabuhan nomer loro nomer loro ing negara kasebut lan salah sawijining pelabuhan alam paling gedhe ing saindenging jagad. Dadi Apple nganggep akeh faktor nalika milih papan iki.

Miturut laporan sing ana, bakal nyipta kantor anyar ing bagean anyar sing lagi dikembangake ing sisih kidul kutha. Diperkirakan bisa dadi tuan rumah wiwitane nganti 400 karyawan. Bangunan sing umume ana ing # 1, Horgan's Quay bakal jembar luwih saka 3300 meter persegi ing telung jubin. Miturut Pemeriksa Irlandia, Kantor anyar Apple ora bakal ngerteni Kali Lee lan bakal jejer karo hotel anyar. Kesepakatan Apple dilaporake duwe pilihan kanggo ekspansi luwih lanjut lan bangunan kasebut pungkasane bakal nyedhiyakake luwih saka 325 ruang kerja.

Irlandia penting banget kanggo Apple lan sanajan tumindak fiskal ing negara iki dadi masalah ukum, kayane dheweke ora bakal nglirwakake kutha kaya ngono.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.