Apple nggawe kolaborasi karo Robert Redford dadi kompetisi film lingkungan kanggo para mudha

Tantangan Crita Pusat Redford

Apple terus ngupayakake ngembangake katalog seri, film lan dokumenter sing kasedhiya ing platform video streaming. Nanging uga, aja nganti lali kesempatan kanggo ngetokake sawetara nilai perusahaan. Tuladha pungkasan sing ditemokake ing kemitraan karo Redford Center.

Apple lan Robert Center wis gabung kanggo ngluncurake kompetisi film taunan kaping pindho organisasi iki. Iki kalebu proyek film kanggo wong enom sing nggunakake aplikasi Apple Clips lan tujuane ningkatake kesadaran babagan masalah lingkungan.

Salah sawijining hakim kanggo kontes iki yaiku Lisa Jackson, wakil presiden kebijakan lingkungan lan inisiatif sosial Apple. Kaya sing diandharake Robert Redford, aktor lan salah sawijining pendiri Redford Center:

Wayahe menehi kendhali kanggo para kawula mudha lan ngajak supaya dadi desainer mbesuke. Para muda duwe optimisme, energi lan perspektif seger sing dibutuhake kanggo ngrampungake tantangan lingkungan. Kita kudu ngurmati gaweyane lan ndhukung dheweke minangka pimpinan.

Saka macem-macem pratelan manawa keterlibatan Apple minangka salah sawijining saham ing Departemen Kesetaraan lan Pembenaran Rasis perusahaan. Lisa Jackson ujar manawa:

Para mudha nuwuhake gerakan kanggo nambah kesadaran babagan kebutuhan tumindak lingkungan. Kita seneng bisa bermitra karo Redford Center kanggo nambah swarane para mudha lan menehi kekuwatan kanggo nggawe konten sing menehi inspirasi kanggo pangowahan nyata lan ningkatake keadilan ing saindenging jagad. Amarga ora ana keadilan tanpa keadilan lingkungan.

Ing edhisi Tantangan Crita Pusat Redford 2021, para mudha kudu milih salah sawijining telung tema sing diusulake lan kudu nggawe film 90 detik nganggo aplikasi Apple Clips kanggo umur 10-14 taun.

Saben film bisa digawe dening siji utawa luwih siswa, kanthi wates 24 lan kudu digawe bebarengan karo guru utawa tutor. Kontes iki nawakake hadiah luwih saka $ 10.000 plus kertu bingkisan Apple.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.