Apple ngeculake OS X 10.11.4

OS X-El Capitan-yosemite-0

Cathetan utama Apple wis ngrayakake sawetara jam kepungkur, nggawa iPhone SE anyar, iPad Pro 9,7 inci anyar lan tali nilon anyar kanggo Apple Watch. Absen sing hebat saka intine iki yaiku Macbook lan nganyari maneh sing ditunggu-tunggu saka model 12 inci sing ditampilake Apple saiki. Ing artikel sadurunge, kita wis ngandhani kanthi rinci babagan warta yen iPhone SE lan iPad Pro 9,7 inci nggawa kita, uga tali nilon kanggo Apple Watch.

Nanging ing intine, Tim Cook uga fokus kanggo ngumumake kabar yen awan iki, sawise intine wis rampung, wis dirilis ing versi pungkasan, ninggalake betas sing ngancani sawetara wulan pungkasan. Ing tangan siji, kita nemokake versi pungkasan iOS 9.3 sing nggawa akeh fitur anyar, watchOS 2.2 sing fokus kanggo nambah operasi piranti, tvOS 9.2 sing nggawa folder sing disenengi lan dikarepake dening akeh pangguna lan mesthi, OS X 10.11.4.

Warta yen sajrone wulan kasebut, kita wis nyoba ing macem-macem betas sing diluncurake Apple saka OS X, iku pancen sithik banget dibandhingake karo sistem operasi liyane ing ngendi kita nemokake akeh warta liyane, kayata ing iOS 9.3 lan tvOS 9.2. OS X 10.11.4 ngidini kita nuduhake Foto Langsung saka aplikasi olahpesen OS X, yaiku fungsi anyar sing digawa iOS 9 karo iPhone 6s lan 6s Plus.

Anyar anyar sing ditemokake ing OS X versi anyar iki yaiku kemungkinan bisa nglindhungi wong liya kanthi nambah sandhi, fitur sing diwarisake saka iOS 9.3, sing uga bisa dilindhungi amarga nganyari paling anyar lan kanthi sinkronisasi ing kabeh piranti, opsi iki kudu kasedhiya ing kaloro platform kasebut. Pungkasan, kita temokake ing nyinkronake PDF ing iBooks, pilihan sing dituntut banget dening pangguna kanggo wektu sing suwe.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

4 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Dwiyana (@dwiyana) ngandika

    Sawise nganyari Bluetooth mandheg, uga keyboard, utawa trackpad, utawa mouse ora bisa digunakake, aku kudu nyambungake aksesoris liwat bledhek supaya bisa mlaku. Nganyari tenan, aku ngerteni komputer rada angel, rasane ora cairan banget.

    1.    Jordi Gimenez ngandika

      Apa aneh sing sampeyan sebutake babagan Bluetooth, apa pungkasane bisa ditanggulangi?

      regards

      1.    Gusti Yesus gomez ngandika

        Perkara sing padha karo aku karo Bluetooth.

  2.   Gusti Yesus gomez ngandika

    Aku wis ngatasi masalah kasebut. Aku wis ndownload gambar nganyari saka kene: https://support.apple.com/kb/DL1869?locale=en_US lan aku wis instal maneh. Sawise urip maneh kabeh wis bisa digunakake maneh. Kabeh sing paling apik.