Apple ngeculake beta kaping lima tvOS 10.2.1

Minggu iki cukup sepi nalika nerangake betas, amarga perusahaan sing berbasis ing Cupertino mung ngluncurake siji beta, kaping lima macOS 10.12.5, ora ana beta kanggo Apple Watch utawa piranti sing dikelola iOS. Wingi Kamis ngluncurake beta anyar, beta kaping lima tvOS 10.2.5, versi sabanjure sistem operasi Apple TV sing bakal teka ing piranti kasebut. Kaya kabeh betas sing diluncurake Apple kanggo piranti iki, tvOS 10.2.1 beta kalima mung kanggo pangembang, amarga kangelan manawa instalasi sertifikat sing dibutuhake ing Apple TV bisa ditemokake kanggo sawetara pangguna.

Beta iki, sing bakal dadi update pertama iOS 10.2, versi sing kasedhiya karo macem-macem fitur anyar, ora kalebu fitur-fitur anyar sing penting kanggo fungsi amarga Apple fokus ngasah versi sistem operasi Apple TV sing bakal dianyari nganti diluncurake tvOS 11, dijadwal akhir September utawa awal Oktober.

Sawetara minggu kepungkur, app Apple TV Remote dianyari dadi kompatibel karo iPad, saengga bisa atur konten sing ditampilake ing piranti liwat tablet Apple. Ngelingi manawa iPad biasane ditemokake ing ruang tamu ing umah-umah sing paling akeh, minangka update sing kudu teka mengko utawa mengko. Untunge pangguna ora kudu ngenteni suwe.

Ing tanggal 5 Juni, Apple bakal miwiti Konferensi Pengembang Apple, sawijining konferensi Apple saiki nampilake tvOS 11 kanthi resmi lan sistem operasi liyane sing saiki digunakake perusahaan. Wis pirang-pirang jam sawise diluncurake, para pemain saka Cupertino bakal nerbitake versi pungkasan tvOS 11, beta sing bakal kasedhiya maneh kanggo pangembang pangguna.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.