Apple ngluwihi garansi Apple Watch nganti telung taun

Apple Watch wis kasedhiya ing pasar suwene luwih saka rong taun, sajrone piranti kasebut ora ngalami masalah operasional sing serius, nanging sawetara wektu saiki katon ana akeh pangguna sing negesake manawa batere Apple Watch wis diwiwiti kanggo nggedhekake jangkauan kanggo mbukak piranti. Apple minangka perusahaan sing Sampeyan angel banget ngerti manawa salah sawijining produk sampeyan duwe masalah nanging kayane wektu iki wong-wong saka Cupertino ora nemoni masalah nalika ngakoni lan mutusake bakal menehi garansi nganti telung taun kanggo ngatasi masalah sing bisa dialami pangguna.

Ngelingi manawa kita manggon ing Uni Eropa, periode jaminan wis ditambah setaun, Nalika ora ana ing njaba, wong-wong saka Cupertino wis menehi garansi taun suwene rong taun maneh. Iki dudu masalah pertama sing dialami produk Apple ing pirang-pirang wulan pungkasan, wiwit udakara setengah taun kepungkur, Apple miwiti program panggantos batere kanggo iPhone 6 lan 6 amarga ana masalah sing wis dideteksi nalika nggawe.

Model Apple Watch anyar, Seri 1 lan Seri 2, duwe batere sing luwih dawa lan tahan dawa, sing uga kolaborasi karo pemroses anyar, ngidini nambah durasi sing padha nganti meh rong dina, sanajan nggunakake model intensif nganggo GPS, Seri 2. Apa sampeyan duwe masalah karo batere piranti ? Apa wis ditambahi kanthi ngrusak Apple Watch? Yen mangkono, sampeyan saiki bisa nyedhaki Apple Store kanthi tenang kanggo ngatasi masalah iki tanpa ana masalah.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   manual ngandika

    Aku wis nonton apel suwene 2 taun wiwit wiwitan taun 2016 lan saiki ing wiwitan taun 2018, dheweke ngandhakake yen batere abuh ora kalebu garansi ... aku mangan karo kentang ...