Apple nuduhake konektivitas menyang Apple Music ing Apple Watch Series 3 ing video anyar iki

Mbok menawa produk kasebut dadi produk sing ora dingerteni ing intine pungkasan, nanging mbaka sethithik kita bakal ngerti mupangat sing bakal ditampa Apple Watch Series 3. Ana akeh debat babagan kebutuhan chip LTE ing jam tangan, babagan manawa perlu utawa ora, nanging bisa uga Apple wis njupuk langkah pertama kanggo menehi telpon kaya sing wis dingerteni saiki. kanggo dipakai ing bangkekan tangan kita. Nanging diskusi kasebut ora ana sing luwih apik tinimbang sawetara gambar kanggo ngerti warta babagan produk. 

Ing kesempatan iki, Apple nuduhake kabeh kemungkinan ing donya, kanthi nggunakake Apple Music ing seri 3 karo LTE. Ya, nganti saiki kita bisa ngrungokake musik, nanging kita gumantung karo iPhone. Wiwit saiki, kita bakal nindakake tanpa iPhone yen bisa dadi gangguan, kayata olahraga utawa kegiatan seni.

Ing video sing kasedhiya ing saluran Apple YouTube, nuduhake bocah enom ing stasiun sepur. Dheweke nggawa skateboard, AirPods lan seri Apple Watch 3. Ing sawetara detik, dheweke ngakses Apple Music lan milih album. Kanthi kekuwatan musik sing dhuwur, gambar bisa maju kanthi suwe saya suwe, nalika pemudha nindakake kabeh jinis trik karo skateboard, saliyane game lan efek game, video kasebut kanthi sampurna nuduhake sensasi nalika ngrungokake musik sing intensitas banget , olahraga, lan kita duwe kesan supaya luwih cepet lan luwih semangat tinimbang liyane ing sekitar kita.

https://www.youtube.com/watch?v=A9k88sMyiJM

Sawise lagu rampung, lan bocah lanang njupuk skateboard lan godhong. Kanthi bali menyang kamera sampeyan bisa maca: "40 yuta lagu ing bangkekan tanganmu", nuduhake kita kapasitas musik gedhe ing Apple Watch anyar iki.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.