Apple nyedhiyakake alat Marketing anyar kanggo para pangembang

Developer

Kita mesthi maca kepiye Apple ngluncurake versi beta kanggo pangembang sadurunge wong liya, alat anyar kanggo dheweke lan akeh liyane. Ora nggumunake, perusahaan mbutuhake dheweke, yaiku sing nemtokake fungsi piranti ing mbesuk. Ora nggumunake yen dheweke ngurus lan ora gampang yen dheweke nggampangake nalika bisa. Wektu iki diluncurake alat pemasaran anyar.

Pangembang aplikasi saiki bisa nggunakake a Alat web anyar Apple Kanggo ngasilake gambar promosi ing kemajuan. Alat pemasaran anyar ngasilake gambar nggunakake papat template, telung warna, lan ukuran gambar sing beda. Sampeyan mung kudu milih platform lan nelusuri aplikasi apa wae kanggo nggawe macem-macem gambar sing cocog karo jaringan sosial.

Cithakan kalebu promosi aplikasi anyar, nganyari aplikasi, tawaran langganan, utawa tawaran anyar. Teks lan format ora bisa disesuaikan, sanajan sampeyan bisa milih warna latar mburi saka cahya, peteng utawa biru. Pangembang bisa milih kiriman kothak, postingan crita, iklan spanduk horisontal, iklan spanduk vertikal, utawa pratinjau kertu link. Sawise milih opsi template, aset pemasaran kasedhiya kanthi unduhan, link utawa tautan cekak.

Apple wis nuduhake alat pemasaran anyar iki ing nganyari pangembang. Bisa diakses liwat situs web layanan media Apple lan sing paling apik, akun ora dibutuhake kanggo ngakses.

Cara anyar kanggo pangembang aplikasi ing Apple supaya bisa makarya kanthi cara sing luwih visual lan seragam, ngerti manawa sing dideleng pangguna pisanan saka Apple lan sing nomer loro dheweke ngerti manawa aplikasi kasebut digawe dening pangembang. Nalika padha ujar win-win. Perusahaan lan pangembang menang.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.